Galaxy S III'ten ilk işaret!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III'ten ilk işaret!

Samsung'un Mayıs ayında yapacağı UNPACKED 2012 etkinliği ile ilgili şimdiye kadar hangi cihazın tanıtılacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Cihazın, Galaxy S serisinin üçüncü üyesi olacağı düşüncesi ağır basıyor, hatta o kadar ki Amazon Almanya, daha tanıtılmadan cihazı ön-siparişe açtı. Ve sonunda cihazın "Galaxy S III" olacağı resmi olarak Samsung tarafından da açıklandı.

Android Play Store'dan indirilebilen Samsung Mobile Unpacked 2012 uygulaması, kullanıcılara 3 Mayıs'ta Londra'da yapılacak olan etkinliğin haberlerini ve canlı anlatımını sunmak için geliştirildi. İşte bu uygulamanın tanımlama bölümünde geçen "Galaxy S III" ifadesi ise artık etkinlikte kesin olarak Galaxy S III'ün tanıtılacağını kanıtlar nitelikte.

kaynak:chip online

H.TOGAN

Üye

eger cortex a9 4 cekirdekle gelirse ve 8 mp. Kamerasi varsa buyuk hayal kirikligi olur

eger cortex a9 4 cekirdekle gelirse ve 8 mp. Kamerasi varsa buyuk hayal kirikligi olur

8 MP kamera benim için hayal kırıklığı olmaz. Asıl hayal kırıklığı kameranın aynı performansı vermesi olur. İşlemci konusunda da fazla endişem yok ama GPU kesinlikle beni endişelendiriyor. One X, One S ve iPhone 4S'e rahatça kafa tutabilmeli.

Tepkiler: Elektr0

H.TOGAN

Üye
Hocam samsung un kullandigi kamera mercegi genelde pek iyi olmuyor o yuzden pek umitli olmayin bence tabi samsung herkesi sasirtip A15 cift cekirdek islemci ve 12 mp. le duyuru yaparsa birde mali-T400 grafik birimi yerine 600 serisinden kullansa guzel olur

ZaZuM

Üye
hayırlısı olsun

ben de o yüzden kamera performansında artış bekliyorum. Samsung'un HTC, iPhone veya NOKIA kadar başarılı kamera performansı yok.

vavra22

Üye
büyük telefonlar hiç hoş değil bence o ne öyle adam konuşurken yüzünü göremiyosun cebine koyamıyosun samsung çok kaba telefonlar üretiyor ama tablet ihtiyacı olanlar için harika bir seçim olabilir :P

Türe

Üye

gpu mali400 olacakmış yine ama geliştirilmiş haliymiş bu seferki . bence iphone 4s'e kafa tutabilmeli yoksa yok olur gider. Ve evet kamera performansı kesnilikle iyileştirilmiş olmalı ben şahsen s2 nin kamerasını beğenmeyen biriyim furkanım

klongs

Üye
    Konu Sahibi
hizlandirilmis mali 400 iphone 4s i gecebilir ama iphone 5 i gecemez mali 604 sart apple e rakip olacaksa

Elektr0

Üye
Güney Koreli üretici yaptığı açıklama ile Galaxy S III modelinde 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli (ARM Cortex-A9) Exynos 4 Quad işlemcisine yer verdiğini duyurdu. İşlemci belli oldu.. Kamera yönünden yenilikçi bir çözümü mutlaka olması lazım.. hiç olmazsa telefona koydugu lens'e bir isim vermesi lazım...8 - 12 Mpixel olması farketmez.. önemli olan GPU 'su olacaktır...

Ne oluyor sanki 4 çekirdek Koyunca anlamıyorum İPhone 4s im gayet yeterli oyunlar kaliteli web iyi şarjı iyi
Bilgisayarmi üretiyorlar sanki

4 çekirdek olması fazla değişiklik getirmiyor maalesef. Çift çekirdekten çok daha üstün performans göremiyoruz. Kamera konusunda hala umutluyum, iyi bir ürün gelecek inşallah

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ben exynos 5250 den umutluyum

Elektr0

Üye
Ne oluyor sanki 4 çekirdek Koyunca anlamıyorum İPhone 4s im gayet yeterli oyunlar kaliteli web iyi şarjı iyi
Bilgisayarmi üretiyorlar sanki
apple iphone 4s 'in ile mutlu ol o zaman ne kadar çok sevsende ...... (Hızlı ve öfkeli 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...