Galaxy S III vs HTC One X..Fotoğraf kalite karşılaştırması..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
s3ün fotoğraf çekim hızıyla htc onex yarışamaz bi basıyom tık 30 tane fotoğrafı sıralıyo önüme. bide lensi daha iyi

Ne alakasi var one x deki lens cok daha kaliteli..s3 un lensi daha genis o kadar..ayrica fotograflardan s3 un one x den daha kotu odakladigi goruluyor.

H.TOGAN

Üye
Fotoğraf kalitesi olarak öne x
Video kalitesi olarak s3

Vallahi ne yalan söyleyeyim ; nokia n8 den sonra gs3 un fotoğrafları çamur gibi geliyor bana o yüzden s3 le pek fotoğraf cekmiyorum , devamlı video çekiyorum önce bir foto çekersiniz s3 ile , vay be nasıl fotoğraf çekiyor cihaz dersin ; sonra bilgisayara atarsın ve anında bilgisayarı geri kapatırsın ama video çekimi gerçekten 10 numara

El-CD

Üye

Evet videoda iyi

Nextman

Emekli Yönetici

Aynen bende katılıyorum Gerçekten S3-S2-fotoğraf konusunda malesef sıkıntılı.Sırf bu yüzden N8'i satmadım.İş esnasında ani fotoğraf çekimlerinde beni hiç yarı yolda bırakmadı.

H.TOGAN

Üye
Aynen bende katılıyorum Gerçekten S3-S2-fotoğraf konusunda malesef sıkıntılı.Sırf bu yüzden N8'i satmadım.İş esnasında ani fotoğraf çekimlerinde beni hiç yarı yolda bırakmadı.

n8 satılırmı? tabiki satılmaz ; bende satmaya kıyamadım! benim gözümde n8 son mohikan dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...