s3 mini gelecek mi acaba çok merak ediyorum şuanda s3 te olan bazı özellikler s3 minide yok.Alırken s3 le fazla fark yok diye aldık ama hiçte öyle değil sanırım.4.1.2 sürümü var s3 minide s3 tede aynı sürüm ama multi windows falan hiç yok s3 minide
s3 mini gelecek mi acaba çok merak ediyorum şuanda s3 te olan bazı özellikler s3 minide yok.Alırken s3 le fazla fark yok diye aldık ama hiçte öyle değil sanırım.4.1.2 sürümü var s3 minide s3 tede aynı sürüm ama multi windows falan hiç yok s3 minide
s3 miniye 4.2.2 gelme ıhtımalı var 4.3 de gelebılır ılerleyen zamanlarda ama 4.3 e cok düsük ihtimal veriyorum ama 4.2.2 nin ihtimali ilerleyen zamanlarda gelir heralde ama 4.3 4.4 rom olur galiba
Bence Note 2 ye güncelleme verse bu sefer kullanıcılar air comman gibi note 3 ün özellikleri isteyecek samsungda note 3 ün satışı düşmesin diye vermeyecek daha kötü olacak ama eğer geç verip eklerlerse daha iyi olur bence