ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Yanılıyorsunuz. Amaç yukarıda dendiği gibi Note 3'ü sattırmak. Yoksa Note 2 hala zirve bir cihaz ve Note 3'ün yaptığı herşeyi güncelleme ile yapacak konuma gelebilir.
Zaten Note 3 özelliklerini beklemek yanlış olur. 4.3 güncellemesini geç olsada alacak bana göre ama bilemeyiz tabi.
Niye sizli bizli konusuyon la
Yanılıyorsunuz. Amaç yukarıda dendiği gibi Note 3'ü sattırmak. Yoksa Note 2 hala zirve bir cihaz ve Note 3'ün yaptığı herşeyi güncelleme ile yapacak konuma gelebilir.
Zaten Note 3 özelliklerini beklemek yanlış olur. 4.3 güncellemesini geç olsada alacak bana göre ama bilemeyiz tabi.
Ben ozelliklerini beklemiyorum . Oyunlari hafiza kartina tasiyayim birazda performansi artsin diye bekliyorum
Niye sizli bizli konusuyon lanote3u sattirmaksa amaci yilbasindan once gelmez o zaman
Ben ozelliklerini beklemiyorum . Oyunlari hafiza kartina tasiyayim birazda performansi artsin diye bekliyorum
E hadi bakalım
Merak etme 4.3 gelecek. Çünkü artık Galaxy Gear varSaatin senkronize olması için 4.3 güncellemesi gerekiyor. Note 2 es geçilmez ki zatan tanıtımda Note 2 ile kullanılabileceği söylenmiş. Asıl önemli olan güncellemeler Samsung'un kendi vereceği güncellemelerdir. Daha yeni bir güncelleme geldi zaten.
Genel yazdım ondan
Samsung , S III için vereceği güncellemeyi ne kadar kırpacak çok merak ediyorum.. Daha önce S II'nin başına gelenler umarım bu telefona da gelmez...
En azından 50 milyondan fazla satmış bir ürüne istisna uygulamalarını ve S4'ün tüm özelliklerinin verilmesini bekliyorum..
Yanlış düşünüyorsunuz. S4'ün özellikleri gelmeyecektir. Standart 4.3 güncellemesi gelecek. Performans artışı olur tabi.
yok arkadaşlar samsung önceden açıklamıştı s3 için donanımsal hariç s4'de ne varsa o özelliği vericeklerdi mesela s healt veya optik okuyucu gibi şeyler anlamışsınızdır neyi kastetdiğimi
yok arkadaşlar samsung önceden açıklamıştı s3 için donanımsal hariç s4'de ne varsa o özelliği vericeklerdi mesela s healt veya optik okuyucu gibi şeyler anlamışsınızdır neyi kastetdiğimi
Yeni sensöre bağlı yeniliklerden ziyade arkadaşın dediği uygulamaları diyorum... Böyle bi açıklama yapılmıştı, vermeleri lazım...
Abi onlarin bazilari sensore bagli ama. O nedenle veremezler hepsini.
Herşey bir kenara rehber hızlı açılsın yeter yaaa
malesef s4'de hala devam yavaş açılmaya ama benim için sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?