Galaxy S III ve Galaxy S4 için Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi Ekim ayında sunulacak

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Yanılıyorsunuz. Amaç yukarıda dendiği gibi Note 3'ü sattırmak. Yoksa Note 2 hala zirve bir cihaz ve Note 3'ün yaptığı herşeyi güncelleme ile yapacak konuma gelebilir.

Zaten Note 3 özelliklerini beklemek yanlış olur. 4.3 güncellemesini geç olsada alacak bana göre ama bilemeyiz tabi.

Tepkiler: codblackops2

Türe

Üye

Zaten Note 3 özelliklerini beklemek yanlış olur. 4.3 güncellemesini geç olsada alacak bana göre ama bilemeyiz tabi.

Aslında alabilecek kapasitede. Ama tabiki Alacak olsa hepsini Note 3'ün anlamı kalmaz. Ama XDA akar

Tepkiler: codblackops2 ve ANIL

Yanılıyorsunuz. Amaç yukarıda dendiği gibi Note 3'ü sattırmak. Yoksa Note 2 hala zirve bir cihaz ve Note 3'ün yaptığı herşeyi güncelleme ile yapacak konuma gelebilir.
Niye sizli bizli konusuyon la note3u sattirmaksa amaci yilbasindan once gelmez o zaman

Ben ozelliklerini beklemiyorum . Oyunlari hafiza kartina tasiyayim birazda performansi artsin diye bekliyorum

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Ben ozelliklerini beklemiyorum . Oyunlari hafiza kartina tasiyayim birazda performansi artsin diye bekliyorum

Merak etme 4.3 gelecek. Çünkü artık Galaxy Gear var Saatin senkronize olması için 4.3 güncellemesi gerekiyor. Note 2 es geçilmez ki zatan tanıtımda Note 2 ile kullanılabileceği söylenmiş. Asıl önemli olan güncellemeler Samsung'un kendi vereceği güncellemelerdir. Daha yeni bir güncelleme geldi zaten.

Türe

Üye

Niye sizli bizli konusuyon la note3u sattirmaksa amaci yilbasindan once gelmez o zaman

Genel yazdım ondan

Anil-D

Üye
kitkatı beklicem ben şimdi geldiyse güncellemek istemiyorum

Samsung , S III için vereceği güncellemeyi ne kadar kırpacak çok merak ediyorum.. Daha önce S II'nin başına gelenler umarım bu telefona da gelmez...

En azından 50 milyondan fazla satmış bir ürüne istisna uygulamalarını ve S4'ün tüm özelliklerinin verilmesini bekliyorum..

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Yanlış düşünüyorsunuz. S4'ün özellikleri gelmeyecektir. Standart 4.3 güncellemesi gelecek. Performans artışı olur tabi.

yok arkadaşlar samsung önceden açıklamıştı s3 için donanımsal hariç s4'de ne varsa o özelliği vericeklerdi mesela s healt veya optik okuyucu gibi şeyler anlamışsınızdır neyi kastetdiğimi

Türe

Üye
yok arkadaşlar samsung önceden açıklamıştı s3 için donanımsal hariç s4'de ne varsa o özelliği vericeklerdi mesela s healt veya optik okuyucu gibi şeyler anlamışsınızdır neyi kastetdiğimi

Arayüz gelse yeter bana ya

Tepkiler: enterneoll

Yeni sensöre bağlı yeniliklerden ziyade arkadaşın dediği uygulamaları diyorum... Böyle bi açıklama yapılmıştı, vermeleri lazım...

Türe

Üye
Yeni sensöre bağlı yeniliklerden ziyade arkadaşın dediği uygulamaları diyorum... Böyle bi açıklama yapılmıştı, vermeleri lazım...

Abi onlarin bazilari sensore bagli ama. O nedenle veremezler hepsini.