Galaxy S III JellyBean Stock Sammobile ' de !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
Galaxy S III JellyBean Stock Sammobile ' de !

reberemo

Üye
ben anlamadim bi degisiklik. sadece engelleme modu gelmis. bu mu jelly bean. eger buysa hayal kirikligi

SilentOne

SilentOne

Üye
walla sunudiyem arayuz aynı ama içerik baya değişmiş

reberemo

Üye
ne degismis mesela . benim s3 ayni gibi

fatihdurak

Üye
ne degismis mesela . benim s3 ayni gibi
Şeytan ayrıntıda gizlidir diye bir laf vardır :) Jelibonda böyle bir şey; ilk etapta göze çarpanlar farkedilir derecede hız artışı var eskisine göre çok daha stabil çalışıyor. Sistem katagorilere bölünüş yani bölümlendirilmiş her şey tasnif edilmiş.sürüş modu kaldırılmış, sistem artık ortalama 170 mb ile yetinebiliyor buda daha fazla boşta ram kullanımı demek eskiden 250 ramdi. daha hızlı, pürüzsüz bir arabirimi, bildirim ekranı daha berrak Google now özelliğ, sesli arama gelmiş sese inanılmaz duyarlı yanılma payı çok düşük, hızlı geçişler ve daha çabuk cevap vermek birkaç yeni widget eklenmiş, olumlu gördüğüm yenilikler bunlar.
Olumsuz gördüğüm tek sorun ise klavyenin bir kaç saniye geç cevap vermesi... bir sonraki güncellemede daha hızlı şarj edebilme daha az batarya kullanımı ve şarjın daha uzun gitmesi gelmeli bence

SilentOne

SilentOne

Üye
sarja takmadım ama sımdık sarj uzun gıdıyor

deepb91

deepb91

Üye
jelly bean yükledikten sonra kendi video oynatıcısında izledigim filmlerde kesilme oluyor sanki partlı film izliyorum da partları birleştiriyor bunu farkeden oldu mu yoksa sadece bende mi problem var bazen müzik calarda da oluyor

Krofessional

Konu Sahibi
bende oyle bi sorun yok ama ekran guvenligini pin yaptigimda sifreyi giriyorum ok diyorum sifre cubugu bos oluyor hemen aciliyor bu islem yaklasik 1 saniye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt