Galaxy S II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hlldll

hlldll

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II
Kullanan arkadaslardan Rica ediyorum Goruşleri Bi Yazsınlar Şuan5800 kul. S2alcam

y n s c n

y n s c n

Üye
Kullanmadım ama güzel cihaz. Tabi beklentine göre değişir.

william75

william75

Üye
kullananlar genel olarak memnun boyutu dışında..
gorilla glass ekran deniliyor ama arkadaşım ekranını çatlatmayı başardı.. 600Tl istediler ekran için...

almadan önce iyi düşünmek lazım..

y n s c n

y n s c n

Üye
kullananlar genel olarak memnun boyutu dışında..
gorilla glass ekran deniliyor ama arkadaşım ekranını çatlatmayı başardı.. 600Tl istediler ekran için...

almadan önce iyi düşünmek lazım..

Arkadasın imkansızı başarmış :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş telefon gayet güzel eğer aşırı derecede oyun bağımlısı falan değilsen alabilirsin
neden böyle söylüyorum açıklayayım oyun oynarken hem şarj çabuk bitiyo hemde telefon biraz fazla ısınıyo ama geriye kalan herşey için tavsiye ederim yani uzun süre oyun oynamıyorsan alacağın en iyi telefonlardan biri olabilir
eğer para problemin yoksa iphone 4s de olabiilir

tempestshine

tempestshine

Üye
Bir iki tanıtım videosunu izlemiştim.Bence çok iyi bir telefon :)

hlldll

hlldll

Üye
    Konu Sahibi
Ben online oyunlar için kul. Ama oda sıkıldıgm zaman 2 saat falan ben uyg. için sordum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
telefon güzel yav.. herşeyi var, oyunuda abartmadığın sürece bence onu almalısın. boyutu iphone'dan büyük olabilir. ama iphone'in 4s ekranı 3.7 inc sanırım. s2'de ise tam 4.2 inc.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş iphone 3.5 inç S2 4.27 inç
ha eğer abartı oyun oynamıyorsan gayet güzel telefon eğer boyutu seni rahatsız etmeyecekse almanı öneririm ama boyutu rahatsız ederse iphone 4S almanı öneririm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
4s s2 den cok daha iyi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya 4sde 8mp kamera a5 işlemci war çok hızlı cijaz bence 4s almak daha mantıklı olur ama i4 desen tabiki gs2 al derim ama 4s baya iyi ama s2de sade ipon4ten iyi olur yinede alıcının aklını celmek istemem beklentisine göre yel alan insanın gözü hiç bi teli göemüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt