ben karşılaştırma hakkımı i9003 le i9000 arasında yapacağım i9100(S II) (Cep Yakar Can Yakar
)
i9000 de sgx 540 varken i9003 de sgx 530 bulunmakta bu da galaxy s in açtığı her oyunu açamayacağı anlamını taşıyabilir ve de gameloft galaxy s için oyun yapıyorken i9003 e özel versiyon oyun yapmıyor diğer cihazların versiyonlarını deneyeceksiniz artık şansınıza kalmış gerçi çoğunu açar (n900 kullanıyorum o da sgx 530 kullanıyor asphalt6 filan chainfire dan ince ayar vermeyince açılmıyor)
i9000 de super amoled varken i9003 super clear lcd içeriyor ben super amoled den yanayım super clear sanki çok soluk bi görüntü veriyormuş gibi olıyor super amoeld in yanında bu solukluk super amoled plus ta s2 Ve Sensation karşılaştırmalarında daha da belirgin oluyor sonuçta s2 super amoled plus haliyle görüntü çok çok canlı
i9100 karşılaştırmamamın sebebi cihaz çok yeni oyun filan oynayanlar bence biraz daha beklesinler hala ama hala koderler cihaza oyunları çeviriyor gameloftun cihaz için sunmuş olduğu henüz pek fazla oyun yok sonuçta çift çekirdek olduğu için tek çekirdek cihazlarında oyunu olmuyor biraz oturmasını beklemelerini tavsiye ediyorum birde fiyat hala yüksek biraz beklemekte fayda var piyasada modeller çoğaldıkça iş kızışacak fiyat gerileyecektir.
Sonuç Olarak :
Bana Göre i9000 i9003 ten daha güçlü bir cihaz S2 yi ayrı kategoride tutmak lazım birbirlerinin dengi değiller
Selametle...