Telefon Tavsiyesi Galaxy S II, Samsung I9003, Samsung I9000 Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II, Samsung I9003, Samsung I9000 Karşılaştırması

burda ayarlandı direk karşınıza çıkacak :oke:
işlemcileri bitek s2 nin 1,2 Ghz
diğerlerinin 1 Ghz

kamerada
s2 8 mp kamerası dijitall zoom var
galaxy sl de 5 mp kamera dijital zoom
galaxy s de ise yine 5 mp kamera yalnız dijital zoom yok
girince sizde görün msjnızda belirtin fiyat konusunda da özellikle :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
S2 nokta.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ama fiyat işte virgül :D

eaagent

eaagent

Üye

burda ayarlandı direk karşınıza çıkacak :oke:
işlemcileri bitek s2 nin 1,2 Ghz
diğerlerinin 1 Ghz

kamerada
s2 8 mp kamerası dijitall zoom var
galaxy sl de 5 mp kamera dijital zoom
galaxy s de ise yine 5 mp kamera yalnız dijital zoom yok
girince sizde görün msjnızda belirtin fiyat konusunda da özellikle :oke:

işlemciler s2 nin 1,2 diğerlerinin 1 ghzmi :S kardeşim s2 çift çekirdekli yalnz :D

mert_1047

mert_1047

Üye
ben karşılaştırma hakkımı i9003 le i9000 arasında yapacağım i9100(S II) (Cep Yakar Can Yakar:D)

i9000 de sgx 540 varken i9003 de sgx 530 bulunmakta bu da galaxy s in açtığı her oyunu açamayacağı anlamını taşıyabilir ve de gameloft galaxy s için oyun yapıyorken i9003 e özel versiyon oyun yapmıyor diğer cihazların versiyonlarını deneyeceksiniz artık şansınıza kalmış gerçi çoğunu açar (n900 kullanıyorum o da sgx 530 kullanıyor asphalt6 filan chainfire dan ince ayar vermeyince açılmıyor)
i9000 de super amoled varken i9003 super clear lcd içeriyor ben super amoled den yanayım super clear sanki çok soluk bi görüntü veriyormuş gibi olıyor super amoeld in yanında bu solukluk super amoled plus ta s2 Ve Sensation karşılaştırmalarında daha da belirgin oluyor sonuçta s2 super amoled plus haliyle görüntü çok çok canlı

i9100 karşılaştırmamamın sebebi cihaz çok yeni oyun filan oynayanlar bence biraz daha beklesinler hala ama hala koderler cihaza oyunları çeviriyor gameloftun cihaz için sunmuş olduğu henüz pek fazla oyun yok sonuçta çift çekirdek olduğu için tek çekirdek cihazlarında oyunu olmuyor biraz oturmasını beklemelerini tavsiye ediyorum birde fiyat hala yüksek biraz beklemekte fayda var piyasada modeller çoğaldıkça iş kızışacak fiyat gerileyecektir.

Sonuç Olarak :

Bana Göre i9000 i9003 ten daha güçlü bir cihaz S2 yi ayrı kategoride tutmak lazım birbirlerinin dengi değiller

Selametle...

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
ben karşılaştırma hakkımı i9003 le i9000 arasında yapacağım i9100(S II) (Cep Yakar Can Yakar:D)

i9000 de sgx 540 varken i9003 de sgx 530 bulunmakta bu da galaxy s in açtığı her oyunu açamayacağı anlamını taşıyabilir ve de gameloft galaxy s için oyun yapıyorken i9003 e özel versiyon oyun yapmıyor diğer cihazların versiyonlarını deneyeceksiniz artık şansınıza kalmış gerçi çoğunu açar (n900 kullanıyorum o da sgx 530 kullanıyor asphalt6 filan chainfire dan ince ayar vermeyince açılmıyor)
i9000 de super amoled varken i9003 super clear lcd içeriyor ben super amoled den yanayım super clear sanki çok soluk bi görüntü veriyormuş gibi olıyor super amoeld in yanında bu solukluk super amoled plus ta s2 Ve Sensation karşılaştırmalarında daha da belirgin oluyor sonuçta s2 super amoled plus haliyle görüntü çok çok canlı

i9100 karşılaştırmamamın sebebi cihaz çok yeni oyun filan oynayanlar bence biraz daha beklesinler hala ama hala koderler cihaza oyunları çeviriyor gameloftun cihaz için sunmuş olduğu henüz pek fazla oyun yok sonuçta çift çekirdek olduğu için tek çekirdek cihazlarında oyunu olmuyor biraz oturmasını beklemelerini tavsiye ediyorum birde fiyat hala yüksek biraz beklemekte fayda var piyasada modeller çoğaldıkça iş kızışacak fiyat gerileyecektir.

Sonuç Olarak :

Bana Göre i9000 i9003 ten daha güçlü bir cihaz S2 yi ayrı kategoride tutmak lazım birbirlerinin dengi değiller

Selametle...
teşekkürler cvbın için :oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
s2 nin kulvarı farkli dostum bir zmnlar pentium ile dual core islmcili bilgsayarlarin arasndaki fark gbi oldu bu karsilastrma ... o yuzdn s2 ayri bi kategoride bnce ... 9000 le 9003 e glnce gpu olarak 9000 dha onde geri kalan ozllkleri ayni aradaki fiyat farkina deger 100 lira gbi bise olmasi lazim aralarinda ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt