galaxy S i9003 için son sürüm android yazılımı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_123

Üye
    Konu Sahibi
galaxy S i9003 için son sürüm android yazılımı yardım
Arkadaşlar ben yıllardır symbian yazılım kullanıyordum. şuanda hala N8 kullanmaya devam ediyorum. yeni bir telefon aldım galaxy S i9003 ama android yazılımda bilgim çok az. bu telefona son sürüm yazılımları nasıl bulurum nasıl yüklenir. kies diye bi program varmış biraz kurcaladım ama bu telefona güncelleme yapılmaz diy bir yazı çıktı.

bosnags

bosnags

Üye
öncelikle yeni telefonunuz hayırlı olsun.güncelleme cıktı i9003 için bende kullanıyorum yeni aldım.Kies programının en son versiyonunu yüklerseniz ve pc ye de usb kablosuyla bağlatır driverların da yüklenmesi beklerseniz kies otomatik olarak sizi uyaracaktır.üretici yazılımı mevcut diye:)

Türe

Türe

Üye
samfirmware sitesinden kendin için en son çıkan romu yükleyebilirsin dostum

mancukya

Üye
yükleyemez samdan firmware falan odin sürümü atabilir sonrada kernel atabilir 9003 fazla bilgim yok ama 9000 serisi gibi olmasi gerekiyor yöntemi
Yada kisten regedit ayarlariyla oynama yapip kendi kullandigi sürüm harici sürüm varsa yükliyecek
yada gene ayni sekilde root + rom menager = zipli dosyalari atabilme Root sonrasi nitraylty ve EFS backup mutlaka yapilmali

3 yol var ama arkadas hic bilmiyorsa isi biraz zor ve yapmaya kalkarsanda butun 9003 ler ayni degil iyi model nosunu ögren. ha EFS backup varsa bozamazsin zaten telide.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Kies ten galaxy s icin güncelleme yapmak istiyorum en son hangi sürüm var acaba ve yüklenmesi kolay midir

Üst Alt