Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
720xiaoyu
Üye
Konu Sahibi
galaxy s güncelleme
arkadaşlar galaxy s imi güncelleyemiyorum .şuan ki sürüm 2.2.root ve rom yükleme konusunda bilgisi olanlar yardım edebilrmi lütfen
Şehriyar
Üye
kiesle güncellemeyi denedinmi?
720xiaoyu
Üye
Konu Sahibi
kies programını açıyorum .telefonu bilgisayar usb kablo ile bağlıyorum .samsung kies i şeçiyorum .kieste bağlanıyor ama değişim olmuyor.bağlanıyor yazısında kalıyor
Şehriyar
Üye
driverları kontrol et kiesi de son sürüme güncelle ayrıca usb bağlantı girişlerininde hepsini dene ( mesela masaüstü pclerde ön paneldeki usb ler işe yaramayabiliyor kasanın arkasındakilere bakın)
720xiaoyu
Üye
Konu Sahibi
evet benim pc de ön taraftakiler bozuk .kiesin son sürümünüde samsung un sitesinden indirm.driverleri nasıl kontrol edeceğim
Frksylyc
Üye
arkasim indirdiysen kies i zaten driverler kiesin icinde mevcut sen yine kies e al pc de programi calistir telefonu ondan sora usb ile bilgisayara tak eger bit hata olmaz ise kies cihazi gorecektir eger gormez ise degisik usb portlarini dene.