galaxy s düşünüyordum iphone 3gs 16 gb aldım.Hatamı ettim....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aquaman

aquaman

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s düşünüyordum iphone 3gs 16 gb aldım.Hatamı ettim....
Arkadaşlar,tam 3 aydır telefon araştırıyorum kendime.5800 ın resistive ekranından kurtulabileceğim daha hızlı bir cihaz almak için çıktım yola.bir çok karşılaştırmaları teknik detayları inceledikten sonra samsung galaxy s almaya karar vermiştim ki son anda bir arkadaşımın tavsiyesi ile iphone 3gs 16 gb aldım gitti.Düşündüm ki tamamıyla hataları giderilmiş,milyonlarca insan tarafından kullanılan ve memnuniyet duyulan bir cihaz dururken macera yapıp galaxy s alıp hayalkırıklığına uğramayayım dedim,hata mı ettim yorumlarınızı bekliyorum.

atakan kır

atakan kır

Üye
kardeşim hata falan etmedin. bnde 1 ay önce iphone 3gs 32gb aldım çok memnunum.tek nokta jailbreak!

rapege

rapege

Üye
konu yanlış yerde açılmış ama bence hata etmemişin

gitarsist

gitarsist

Üye
bence güzel telefon hata yapmamışsın..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
konu yanlış yerde.
Cept elefonları Genel Bölümüne alınması lazım.
Hata etmişsin.Samsung çok çok muhteşem bir telefon çıkardı.İphone ile karşılaştırılmaz...

ressam58

ressam58

Üye
Bütün telefonlara ne diyoruz? İphone gibi diyoruz değilmi işte seninki GİBİ değil ta kendisi bu yüzden samsung kendini ne kadar da yırtsa nafileeeee!!!

kemal21

kemal21

Üye
eğer amacın oyun uynamak falansa hata etmemişsin

aquaman

aquaman

Üye
    Konu Sahibi
sanırım konuyu ben genel e taşıyamıyorum.kusura bakmayın.ilginiz için teşekkürler.ilk birkaç kişide çoğunluk iphone demiş.beni rahatlattı..

ninjaa

ninjaa

Üye
Galaxy s' in kasa kalitesi yazılım,program,oyun desteği gibi unsurlara bakarsak tabiki Iphone :box

atakax

atakax

Üye
sanırım konuyu ben genel e taşıyamıyorum.kusura bakmayın.ilginiz için teşekkürler.ilk birkaç kişide çoğunluk iphone demiş.beni rahatlattı..

iphone un üstüne hiç bir cihaz yok(kullanmasını bilene) kesinlikle hata yapmadın cihazı kesfettikçe aşık olacaksın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt