Galaxy s cihazim sanirim kafayi yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uctepe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s cihazim sanirim kafayi yedi
Cihaz hiç bir uygulamayı çalıştırmıyor buna internet tarayıcısı bile dahil artı telefon açılınca bir sürü kapanmaya zorla hatası veriyor.telefona home+sesaçma+açma tuşu ile açıp format attım fakat yinede olmadı yeni rom yükledim odin ile fakat telefonda hiç bir değişiklik olmadı acaba bu makinaya ne şekilde format atabilirim telefonun beynini sıfırlayabilirim??

0cengaver0

Üye
Onemlı bılgılerını al tel ve hafızakartını formatla boyle sorunlar genelde rootlu telde tıtanıum ve lucky pacher de yapıyordıye bılıyorum tele fırmwaremı kurdun

Android Police

Android Police

Üye
Virüs olabilir ZoneAntivirus'u kur

PriZm

PriZm

Üye
Rom atarken re-partition işaretli olduguna dikkat et.eğer işaretli ise büyük ihtimal attığın rom sorunlu.

Bana kalırsa JB yükle derim ama uzun iş :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cihazda gingerbread mi var? Odinle hangi yazılımı yüklemeye çalıştınız?

__eray__

Üye
aynı sorun birkaç gündür bende de var.telefonu orjinal romda kullanıyordum.root vs yok. gingerbread 2.3.6 xxjw4 yüklüydü.aniden kapanma hataları cıkmaya basladı.defalarca recovery modda fsıfırladım fabrika ayarlarına aldım ama banamasın demedi.sanki hiç sıfırlamamısım gibi bütün uygulamalar duruyor.hatta farklı romlar bile yükledim ama sonuc yine aynı.konuyla ilgisi bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
hiç korma telefonuna ait son orijinal yazılımı odin aracılığı ile reset yap keyfine bak...

__eray__

Üye

__eray__

Üye
Cihaz hiç bir uygulamayı çalıştırmıyor buna internet tarayıcısı bile dahil artı telefon açılınca bir sürü kapanmaya zorla hatası veriyor.telefona home+sesaçma+açma tuşu ile açıp format attım fakat yinede olmadı yeni rom yükledim odin ile fakat telefonda hiç bir değişiklik olmadı acaba bu makinaya ne şekilde format atabilirim telefonun beynini sıfırlayabilirim??

arkadasım aynı sıkıntı bende de var.düzeltebildin mi?

nokia603belle

Üye
android tabanlı tüm susmuş cihazlara jtag işlemi yapılır.güncelleme veya firmware kurulumunda susmuş cihazlar açılır.ilgilenen arasın.fiyat 100tl.05074548682.istanbul bayrampaşa

Violonist

Üye
android tabanlı tüm susmuş cihazlara jtag işlemi yapılır.güncelleme veya firmware kurulumunda susmuş cihazlar açılır.ilgilenen arasın.fiyat 100tl.05074548682.istanbul bayrampaşa

dostum bu işi 25 liraya yapan var. 100 lira fazla değil mi sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt