galaxy s 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s 2
nihayet çıktı yasal olarak.ama memlekete ne zaman gelir bilmiyorum.acaba koreden mi aldırtsam:hmmm(h)
sizce pazarı ne olur arkadaşlar

._Burcu_.

._Burcu_.

Üye
Yasal olarak iki hafta önce çıktı.
Eyer almak istiyorsanız e-ticaret sitelerine düştü bile.
İyi günler,iyi forumlar.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Valla türkiyeye gelene kadar beklersen diğer gelecek dehşet cihazları bekle derim s2 nin ekran çözünürlüğünü diğer çıkacak cihazlara göre biraz düşük kalıyor:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Valla türkiyeye gelene kadar beklersen diğer gelecek dehşet cihazları bekle derim s2 nin ekran çözünürlüğünü diğer çıkacak cihazlara göre biraz düşük kalıyor:ehe
480 x 800 süper amoled 4.3 inç

Uruloki

Uruloki

Üye
qHD htc ler gelecek çok daha iyi olabilir onlar bence biraz daha bekle derim yani tüm cihazlar bir otursun fiyatlar belirlensin yani bi temmuza kadar bekle derim ben

pRime.

pRime.

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben zaten aylardır yeni telefon bekliyorum. 2 ay içerisinde alırım inşallah.
Bu arada galaxy s2'yı tercih etmeme vesile olan herkese sonsuz teşekkürler. :)

silver021

silver021

Üye
kardeş sen nokia fanlarının sözlerine kulak asma. dünyanın 1 numarası şu anda galaxy s 2. şimdi adamın biri çıkarda n8 al der yok 5800 da güzel felan der takozları piyasada bir numara yapıncaya kadar överler. galaxy s 2 yi 1 ay kadar bekle. hem fiyat olarak yerine oturur tam anlamıyla hemde alırsan en azından garantisiyle alırsın güvenilir yollardan temin edersin. türkiyeye 1 ay sonra tam anlamıyla girer. :yuru seni tebrik ediorum artık aldığında foruma videolarını taşırsın ayrıntılarıyla anlatırsın belki bende wave 1 e alternatif onu alırım.

zaten superamoled ekranı bir kere kullanan asla bu ekrandan vazgeçemez. contrast renk tonları mükemmel. ayrıca bükülebilir ve esnek oldukları için yere sert düşseler dahi hasar görmeleri milyonda bir. dış önyüzey belki kırılabilir ama dikkat et sen genede. içindeki ekranı dert etme. :D

Uruloki

Uruloki

Üye
kim nokia alın dedki burda acaba ben göremedim

pRime.

pRime.

Üye
Ben de göremedim.

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
bende bekliyorum ama htc sensation kafamı karıştırıyor,bazen galaxy s2 ile htc sensation arasında kalıyorum.önce hangisi gelecek bakalım|-)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
artık kolay kolay vazgeçmem galaxy s2den. :)

Uruloki

Uruloki

Üye
bende bekliyorum ama htc sensation kafamı karıştırıyor,bazen galaxy s2 ile htc sensation arasında kalıyorum.önce hangisi gelecek bakalım|-)

ikisinin de sistemi aynı işlemciler aynı yaptıkları şeyler aynı birşey fark etmez bence ama samsung türkiyede daha iyi yani htc tam olarak oturmuş depil sen bilirsin bu konuyu ama ben htc sensation derim yani htc sense arazü çok güzel ve internet tarayıcısı çok daha hızlı normal tarayıcıya göre

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
işte ondan kafam karışıyor ya üstad:vur

Uruloki

Uruloki

Üye
çok doğal ya ben ht sensation derim ama galaxy s2 de süper cihaz ama tüekiyeye gelince resmi olarak ikiside fiyatılarına göre birşey yaparsın o zaman

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tahminen kaç paraya gelir htc sensation?

Uruloki

Uruloki

Üye
yine 1000-1500 tl olur o da galaxy s 2 den farklı olmaz bence

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum,fiyat aralığı bence 1300-1800 arsında değişir

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
<font face="Franklin Gothic Medium"><font color="DeepSkyBlue">çok doğal ya ben ht sensation derim ama galaxy s2 de süper cihaz ama tüekiyeye gelince resmi olarak ikiside fiyatılarına göre birşey yaparsın o zaman</font></font>
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
htc sensation şu anda ist.doğubankta mevcut ve fiyatı 1400tl civarında

edit,bende desire hd ile sensation arasında kararsız kalmıştım ama wave2 aldım

Uruloki

Uruloki

Üye
ama resmi fiyatı ne olur o önemli işte wave 2 de güzel cihaz ama hemen bada 2 gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt