Galaxy Note7 için ilk benchmark sonuçları gün yüzüne çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 için ilk benchmark sonuçları gün yüzüne çıktı
Galaxy Note7 akıllı telefonun ilk karşılaştırmalı test sonuçları ortaya çıktı....



Samsung, geçtiğimiz gün büyük merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Galaxy Note7'yi resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge gibi IP68 sertifikasına sahip ve suya ve toza karşı dayanıklı yapı sunuyor ve ayrıca Samsung'un USB Type-C desteği ile sunduğu ilk akıllı telefon olma özelliğine de sahip.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Yeni akıllı telefon yonga seti olarak iki farklı seçenek olarak geliyor. Dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti ile Galaxy Note7, ABD pazarına sunulurken, sekiz çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemci içeren Samsung Exynos 8890 ile de Türkiye'nin de içinde bulunduğu global pazarda cihaz yer alacak.

Galaxy Note7 akıllı telefon için ilk karşılaştırmalı test sonuçları da geldi ve Galaxy S7 ve S7 edge ile yakın sonuçlar dikkat çekiyor. İlgili sonuçları haberimizin sonunda görebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note7 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde iki yanı kavisli Super AMOLED ekran ile geldi. 6GB RAM iddialarının aksine 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB ve bu kapasite microSD kart ile artırılabiliyor.

Akıllı telefonun arkasında 12MP Dual Pixel kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie çekimler için ön kamerası da 5MP çözünürlükte geliyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip olan akıllı telefon parmak izi ve iris tarayıcı da içermekte.



Galaxy Note7 için ilk benchmark sonuçları gün yüzüne çıktı
 


Üst Alt