Galaxy Note7, 10 senelik hapis cezasına yol açabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7, 10 senelik hapis cezasına yol açabilir
Samsung'un büyük bir heyecanla beklenen ve geçtiğimiz Ağustos ayında da duyurularak pazara sunulan Galaxy Note7'nin satışları bataryadan kaynaklı olarak ile yanma ihtimali nedeni ile kısa süre içerisinde durduruldu.



Aslında firma Eylül ayı ortasında ilk olarak Galaxy Note7'nin satışlarını durdurmuş ve satılan modelleri geri çağırarak değişim kararı almıştı. Değiştirilen cihazlarda da aynı sorun ortaya çıkınca, bu sefer firma tekrar cihazları çağırdı ve bu cihazların yerine para iadesi ya da Galaxy S7 edge ile değişim imkanı sunuyor.

Samsung'un akıllı telefonu Amerika Birleşik Devletleri, Federal Havacılılık İdaresi tarafından ABD'de yapılacak olan uçuşlarda yasaklanmış durumda. Akıllı telefon bagajda ve kapalı olması durumunda bile alınmayacak ve bu cihazı uçağa sokanlar ise oldukça büyük cezalarla karşılaşabilir.

Gelen bilgilere göre 10 yıla kadar hapis cezası, sadece bir akıllı telefonu uçağa sokuldu diye teknoloji meraklılarının başına gelebilir. Bu durumun federal bir suç olması sebebi ile 179.933$ para cezası ya da hapis cezası ile karşı karşıya kalınabilinir.

"Any person failing to comply with this Order is subject to civil penalties of up to $179,933 for each violation for each day they are found to be in violation (49 U.S.C. 5123). A person violating this Order may also be subject to criminal prosecution, which may result in fines under title 18, imprisonment of up to ten years, or both (49 U.S.C. 5124)"
Galaxy Note7, 10 senelik hapis cezasına yol açabilir
 


Cadillac34

Üye
Aslında doğru karar. Neden mi? Çünkü, uçaklarda normalde cep telefonu yasak.
 


Üst Alt