Haber Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+, Sony’nin kamerası ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+, Sony’nin kamerası ile geliyor
Başka ihtimal çok az zaten ya kendi sensörünü yada sony sensör kullanacaktı :ehe

Samsung’un bu ay duyurduğu yeni phablet modellerinin kameraları detaylandı…

Samsung, bu ay içerisinde 13 Ağustos tarihinde iki yeni akıllı telefon modeli olarak Galaxy Note5ve Galaxy S6 edge+ modellerini duyurdu. Bu yeni modeller tasarım ve ekran dışında oldukça benzer donanım özelliklerine sahipler.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, her iki model de 5.7″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Galaxy S6 edge+’ın ekranı iki yanı kavisli tasarımı ile diğer cihazdan ayrılıyor.

Yonga seti olarak ise Samsung’un bu sene sunduğu diğer üst seviye modeller Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’de de yer alan sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Exynos 7420 olarak belirlenmiş. Bu yeni modeller ayrıca firmanın 4GB sistem belleği ile gelen ilk modelleri oldu.

32GB, 64GB ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren cihazlar parmak izi tarayıcı içeriyor ve işletim sistemi de Google Android 5.1.1 Lollipop olarak belirlenmiş.

Yeni modellerden 16MP OiS destekli arka kamera yer alıyor ve bu kameranın Sony üretimi Exmor RS IMX240 sensör içeren modeli olduğu ortaya çıktı. Diğer taraftan ön kamera ise SAmsung üretimi 5MP çözünürlükte ISOCELL kamera olmakta.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...dge-sonynin-kamerasi-ile-geliyor-h203788.html

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony bu kameraları kendine taksa bu kadar iyi performans alamaz :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Luck Star
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony neden böyle yapıyor anlamıyorum altı üstü bir kaç yazılımcı ile işi halledebilir ama hala bir adım atmıyor bu konuda

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony neden böyle yapıyor anlamıyorum altı üstü bir kaç yazılımcı ile işi halledebilir ama hala bir adım atmıyor bu konuda
tasarım da öyle su dayanıklılık olayı da öyle. Bazı fanboylar çıkmış kalıplaşmış. tasarımı geliştirmesi daha iyi diyor. HTC gibi bir anda batacak haberi yok :D arayüz desen cm (aosp) benzeri sade boş arayüz...

0MG90

0MG90

Üye
Xperia Z5'te iyi bir sensör kullanırsa onları geri yutarsınız umarım :) Tasarım olarak da çakma tasarımlı olacağına OmniBalance iyileştirsinler biz alırız size gerek yok

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu reklam ağzınla Sony'yi anca sen kurtarırsın zaten :ehe

Koradam

Üye
S PEN i taklit eden firmalar hep çalmış olacak desene :D bence tüm firmaların gizli anlaşması var biri bataryaya abaniyor biri kamera ve donanıma biri tasarıma biri v.s v.s
Aynasiz SLR dünyasında Sony gerçekten ileri seviye bodyler üretirken cep telefonundan ki kamera işini beceremiyor olması çok tuhaf doğrusu

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
Senin kadar LG fanı olamam, o kesin
Hala eleştiri yaptığını san sen

The-Flash

The-Flash

Üye
İlk defa bir samsung telefon tasarımını beğendim bu sefer güzel olmuş bi orta tuş ta kalkarsa güzel olur :)

PriZm

PriZm

Üye
Note 4'de ki geleneği bozmamışlar demek.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şu Note 5 çıkana kadar portaldaki haberlerden bıkmıştım çıktı hala devam ediyor.

''Note 5 4 gb ramle geliyor''
''Note 5 için 7420 kesinleşti''
''Note 5 14 nm ile gelecek''

Yani o kadar uzatıldı ki,arama yapabilecek,kamerası olacak gibi haberler görsem şaşırmazdım.

PriZm

PriZm

Üye
IMX 240 sensörü geleneğini bozmamışlar diyelim o zaman.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
lg g4'de de sony sensör var

Luck Star

Luck Star

Üye
lg g4'de de sony sensör var
Aynen imx234 ün modifiye edilmis hali vae g4 te ama digerlerinden cok farkli cekiyor s6 yanasamiyor bile gece cekiminde.

Sony biraz ders alsin samsung ile lg den kamera nasil kullanilir diye :ehe

• Beğen
Tepkiler: PriZm

Üst Alt