galaxy note vs galax nexus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note vs galax nexus
arkadaslar ben note aldim .sizce yanlismi yapdim? hangisini almaliydim ve ne icin?

61semih

61semih

Üye
note nin boyutları sorun değilse iyi seçim olmuş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de note alırdım. :) daha büyük ekran var çünkü. Oyun internet ve filmde daha güzel olur:)
Herkes kendine göre almalı. :D

Uruloki

Uruloki

Üye
aşırı büyük nexus ise en iyi android cihaz piyasada

Lenneth

Üye
Bence 2'side gayet güzel cihazlar. Note Android 4.0 güncellemesi 2012'de alır tek sıkıntı o..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android 4.0 taşımaktansa cebinde tablet taşımakmı?Sorulacak şey değil...

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
notenin boyutlari hic bir sikinti yaratmiyor. en azindan benim icin. android 4.0 sgs2 yakinlarda gelecek sanirim noteyede 2012 den cobuk gelir

y n s c n

y n s c n

Üye
Piyasadaki en güçlü telefon nexus, note'nin ebatı bi hayli büyük bu seni rahatsız etmediyse zaten nexus'tan farkı olmaz senin için..

oozann23

Üye
senin bir note sahibi olarak bunu düşünmen çok yanlış bir durum zaten :) Speni bir kenara bırak nexus bir tek ppi değerinde öne çıkıyor ICS de zaten galaxy s plus a bile gelmesi düşünülürken note a gelmesi 2 ayı bulmaz ;) ki kenara bıraktığımız Spen harika bir ürün zaten biliyorsun, özellikleri nexusun yarısı bile olsa Spen için bile note alınmalı (h) ben 6 gündür kullanıyorum 4 farklı pantolon la kullandım sadece kotta otururken biraz sıkıntı ki aynı sorunu benim htc hd2de de yaşamıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt