galaxy note soru

Sponsorlu Bağlantılar

masarati

masarati

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note soru
ya arkadaşlar öncelikle selamlar sizlere bir sorum olacak s3.s4 video player açtığınızda filimler klipler ufak görüntülerde hareket ediyor ama galaxy note de hareket etmiyor bu özellik benim çok hoşuma gitti aynı öteki telefonlardaki gibi olurmu olursa nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

alier411

Üye
ya arkadaşlar öncelikle selamlar sizlere bir sorum olacak s3.s4 video player açtığınızda filimler klipler ufak görüntülerde hareket ediyor ama galaxy note de hareket etmiyor bu özellik benim çok hoşuma gitti aynı öteki telefonlardaki gibi olurmu olursa nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
hangi android surumunu kullaniyorsun acaba

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Note kac ?
Bende note 2 var soyledigin hareketli on izleme var... ayarlarda onizlemeyi acman gerek
Normal note sa bilemicem. Hayatimda o aleti hic gormedim bile :-)

masarati

masarati

Üye
    Konu Sahibi
yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt