Artles
Üye
-
Konu Sahibi
-
bana sorarsan root boş iş,anca bir süre sonra çıkan oyunları açmazsa telefonun gidip root yapıp telefonu oc'leyebilirsin
- leri ise
garantiden çıkar ve cihazın orijinalliği bozulur
Mesela root gerektiren çok yararlı , yapmaya değicek uygulama falan var mi senin bildiğin ?
Bence her cihaza gerekli.
Su anki hizda bi sikintim yok anladigim kadariya yeni cihazlara fazla tercih edilmiyor root ,
bana sorarsan yok,markette beats audio port vardı ama o fake çıktı hiçbir fark yok sadece kulaklık takınca b logosu yukarıda beliriyor sorsak hTC'den ses kodeklerini portlamışlar
sonra Blackmarket vardı onada pek gerek yok apkmania.co varken
birde overclock programları falan var,1.6 GHZ yetmiyormu ? yetmiyorsa oc'le Exynos 5 S3'te yanlış hatırlamıyorsam 1.8GHZ'ye kadar çıkartılabiliyordubence dediğim gibi root boş iş orijinal takıl garantinde bozulmasın
- - - Eklendi - - -
sen rootla cihazında neler yapabiliyorsun ?
Kernel ayarlarımı değiştiriyorum, overclock yapıyorum, swapı etkinleştiriyorum, sistemde istediğim gibi modifikasyon yapıyorum, güncel sürümleri hızlıca flashlıyorum, gereksiz sistem uygulamalarını siliyorum. Custom recovery yükleyip CyanogenMod kuruyorum (SAMMY romlardan 10 kat daha hızlı ). Sen?
Edit: S3 ve Note 2'de Exynos 4(4412) var.
Edit 2: Blackmart için root gerekmiyor, hem Aptoide ondan daha iyi.
Edit 3: hTC beats audio driverları yükleniyor. O b simgesi driverın etkin olduğunu gösteriyor.
sonuç olarak s3'ün stock hali sana yetmiyor mu da telefonla okadar oynuyorsun ?10 kat daha hızlı olmasını gerektiren bir durum şuanlık yok kernel ayarlarınıda değiştirecek yok belki swap gerekebilir ama şuanda onada gerek yok yalan mı ?
Edit : ben Exynos 5 var diye biliyordum öğrenmiş oldum
Edit 2 :Blackmart Root gerektiriyor hatta cihaz rootsuzsa çalışmıyor Aptoide'de root istiyor ama onunda çalışan versiyonunu bulamamıştım
Edit 3 : Beats Audio driver'ını yüklüyor ama seste hiçbir değişiklik olmuyor bizzat test ettim o yüzden yükleme gereği duymuyorum hatırlarsın belki telefonu ilk aldığımda sırf bunun için ve Blackmart için rootlamak istiyordum
Yükle bakalım superuser izni isteyecek miStock hali bana yetmiyor evet.
Talip seninle bu telefonlar konusunda çok ayrı düşünüyoruz
Eger telefonun o haliyle yetiyorsa o zaman gayet yeten ve daha ucuz olan cihazlara yonelebilirdin
Samsung'un kullandığı ses cipleri zaten standart müzik dinleyicisi için oldukça yeterli beats audio yu algılamak için biraz daha profesyonel olmak lazımyanlış anlama burada lafım sana değil
Rootu çok yüzeysel anlatmissin eğer root yapmayacaksak neden android kullanıyoruz?
bence s3 mini altı cihazlar için root gerekli note 2 gibi donanımı yüksek bi cihaza şimdilik atmaya gerek yok ama bi süre sonra kesinlikle atılması lazım =)
bana sorarsan yok,markette beats audio port vardı ama o fake çıktı hiçbir fark yok sadece kulaklık takınca b logosu yukarıda beliriyor sorsak hTC'den ses kodeklerini portlamışlar
sonra Blackmarket vardı onada pek gerek yok apkmania.co varken
birde overclock programları falan var,1.6 GHZ yetmiyormu ? yetmiyorsa oc'le Exynos 5 S3'te yanlış hatırlamıyorsam 1.8GHZ'ye kadar çıkartılabiliyordubence dediğim gibi root boş iş orijinal takıl garantinde bozulmasın
- - - Eklendi - - -
sen rootla cihazında neler yapabiliyorsun ?
blackmart için root gerekmiyor
he bide şu senin s3 noldu yaptırabildiniz mi ?
blackmart root istiyor ama rootsuz da çalışıyor. rootsuz cihazlarda lileri kuramazsiniz bu şekilde yani root gerekiyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?