Galaxy Note II Hands On

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note II Hands On

İş için iyi bir tercih olacağa benziyor.

Bunun s2 ile alakası yok ki

- - - Eklendi - - -

segmentine göre iyi ama. Sonuçta Telefon-tablet
Evet, aslında çok güzel fakat çok büyük olmasi ve tek elle kullanılamaz oluşu çok kötü zira S3 ü bile zor tutuyoruz, cep telefonları için bence en ideali 4 inç

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Evet, aslında çok güzel fakat çok büyük olmasi ve tek elle kullanılamaz oluşu çok kötü zira S3 ü bile zor tutuyoruz, cep telefonları için bence en ideali 4 inç

Olum bu telefonun amaci telefon degil zaten hem tablet hem telefon adi altinda satdigi icin ekran bu boyutta olmasi gerekiyo

Olum bu telefonun amaci telefon degil zaten hem tablet hem telefon adi altinda satdigi icin ekran bu boyutta olmasi gerekiyo

tamam biliyorum knk da bu özellikleri o zaman niye s3'e koymamışlar ? baksana 2GB ram diyor 1.6 4 çekirdekli işlemci diyor birde boyu ufak olacak tadından yenmez 5.5 inç ne yahu ben note'u tek elimle kullanırken çok zorluk çekiyordum mesela rahat kullanmak için ya bir yere koyacaksınız yada bir elinizle tutup diğer elinizle dokunacaksınız tablet gibi işte tabletten tek farkı cebinize sığıyor

S3'ü toprağa gömdüler suyunu ekmeğini verdiler,sonrada ekranla kasası büyümüş bir şekilde çapayla kökünden çıkardılar.
Aynı modelin,markanın sulak yerde beklemiş hali olmuş bu.

Türe

Üye
    Konu Sahibi
S3'ü toprağa gömdüler suyunu ekmeğini verdiler,sonrada ekranla kasası büyümüş bir şekilde çapayla kökünden çıkardılar.
Aynı modelin,markanın sulak yerde beklemiş hali olmuş bu.

Alakadi yok. Gs3 ile Note 2 nin segmentleri farkli. Gs3 Samsung un suanki amiral gemisidir. Galaxy Note 2 de tablet-telefon segmentindedir.

MasteLaa

Üye
Telefonu zaten ( Tablet Telefon ) çift elle kullanmak için yapmışlar yani bu dezavantaj değil ki kalemi var tek elle kullanacak olsak kalem ne arasın Bence tasarımı da hoş ve büyük ekranı çok severim ben

Alakadi yok. Gs3 ile Note 2 nin segmentleri farkli. Gs3 Samsung un suanki amiral gemisidir. Galaxy Note 2 de tablet-telefon segmentindedir.
Derler ki bir cümle 10 kez okunup,1 cevap verilince daha iyi olurmuş.
Şimdi o cümleyi tekrar,tekrar okuğuna eminmisin?
S3 ve note2 ekran teknolojileri yani almoled hatta hd olup,piksel oranı aynı olması ben oraya deyiniyorum,sende cümleyi tekrardan okumayıp,yorumlamada o bölümler zaten aynı değilmiydi diye kafanda soru işareti oluşmadı mı?
Galaxy Note 2, 1280 x 720 hd almoled
'' S3 '' ''

Kamre 8.0 ikiside
Kasa tipi ve şekli benzeri.

Bence tekrar okusaydın cümleyi ozaman dediğimi daha iyi anlardın.

15097

Üye
Almaktan vazgeçme sebebim tasarımı s3 alırım daha iyi

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Tekrar tekrar okudum senin için ama anladığım anlam aynı kusura bakma. Beslenmiş hali diyorsun iyi hoş da eklenilen ekstra özellikleri hiç mi görmedin ? Note 2 ile S3 arasında yazılımsal olarak uçurum var. Bence iyi araştır.

sülüman dış görünüş ve ekrandan diyorum sen işlemciden,ram vs gidiyorsun

s3ün büyütülmüş hali başka bişey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...