Galaxy Note II Almayı Düşünüyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sanki Beyaz daha güzel duruyor gibi geldi bana :)

Fikrinizi etkilememek için düşüncemi net belirtmedim ama dün TİM'de elime aldım Note2 beyazını öyle mi güzel olur bir cihaz yaaa hem hafif hem zarif aşık oldum desem yeridir, ama beyazı daha bir hoş tabii ki :)

aleranol

aleranol

Üye
Beyazi daha ucuz. Sebebi ise s3 lerde olduğu gibi beyaz boyanın daha kolay dökülmesi ve yıpranması. Ben gri aldım hem daha karizma grisi :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Beyazi daha ucuz. Sebebi ise s3 lerde olduğu gibi beyaz boyanın daha kolay dökülmesi ve yıpranması. Ben gri aldım hem daha karizma grisi :)

öyle birşey oldugunu daha yeni öğrendim. Öncelikle teşekkürler ederim. Fakat internette baktıgım sitelerde fiyatları aynı

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Benim bildiğim ise beyaz renk cihazların daha fazla fiyata satılmasıydı ! :bilmm

doruk944

doruk944

Üye

ben antalyada samsung bayinden ilk geldiği gün herşey dahil 1960 a aldım teli beyaz ile grinin fiyatları aynıydı ilk defa senden duyorum renkler arası fark oldunu. s3 de de hatırladığım kadarıyla beyaz çok satıldığı için daha pağlıydı.

aleranol

aleranol

Üye
ben antalyada samsung bayinden ilk geldiği gün herşey dahil 1960 a aldım teli beyaz ile grinin fiyatları aynıydı ilk defa senden duyorum renkler arası fark oldunu. s3 de de hatırladığım kadarıyla beyaz çok satıldığı için daha pağlıydı.

Nette beyazlar en düşük fiyata sahip olanlar. Ayrica electro worldde bir süre 50 tlbdaha ucuzdu beyaz Teknosada yanılmıyorsam hala 50 tl daha ucuz. Ama samsungda hepsi aynı tabi.

dedereis123

dedereis123

Üye

Nette beyazlar en düşük fiyata sahip olanlar. Ayrica electro worldde bir süre 50 tlbdaha ucuzdu beyaz Teknosada yanılmıyorsam hala 50 tl daha ucuz. Ama samsungda hepsi aynı tabi.

Bence beyaz artık eskidi hatta bir arkadaşımız ismini hatırlamıyorum ama renklerle ilgili konusu vardı , aklını çelmek istemem ama beyaz tavsiye etmem hele note 2 için , renkler buyuk ekranlara daha farklı anlam katıyor

aleranol

aleranol

Üye
Bence beyaz artık eskidi hatta bir arkadaşımız ismini hatırlamıyorum ama renklerle ilgili konusu vardı , aklını çelmek istemem ama beyaz tavsiye etmem hele note 2 için , renkler buyuk ekranlara daha farklı anlam katıyor

Bence biraz civik ama herkesin zevki tabi

dedereis123

dedereis123

Üye
Bana göre eğlence telefonları beyaz ve ya renkli , iş tarzı telefonlar koyu renkler ve siyah yakışıyor tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz

aleranol

aleranol

Üye
Aynen

aleranol

aleranol

Üye
Biraz gereksiz oldu aslında bu ama evvet.

aleranol

aleranol

Üye
Illa tartışma belitmek gerekmez uzadı gibi biraz da neyse bea

dedereis123

dedereis123

Üye
Illa tartışma belitmek gerekmez uzadı gibi biraz da neyse bea

Tartışma belirtmek değil en son bir konu vardıda hani benim taraflı görüş yaptığımı demiştinizde o yüzden yoksa amacım tartışma çıkarmak ve ya kırmak değil :D

aleranol

aleranol

Üye
Ne zaman alacaksın not2yi bende kurtulayim genelde senin konundan da benim grup konusu bi hit yapsın :ehe

dedereis123

dedereis123

Üye
Ne zaman alacaksın not2yi bende kurtulayim genelde senin konundan da benim grup konusu bi hit yapsın :ehe

telefon zaten var :D sıkıntı o değil ki benim aklıma takılan şeyleri soruyorum , düşünceleri merak ediyorum yoksa özel olarak almam için konu açmıyorum işim gereğin butun cihazları kullanıyorum zaten ama bazı şeyleri kullanıcıdan almak lazım emin ol detaylı bir iş yapıyorsan kagıt üzerindeki yorumlar değilde forumdaki kullanıcalardan almak daha etkili

aleranol

aleranol

Üye
Koş not2 al en iyi yorum bende bak. :) beyse ben yatıyorum uoksa hiç kalkamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt