alenkolik
Üye
pişman etmez yeni çıkan cihazlar bile bence pişman ettirmez bu cihaz için , oyun desen oda açıcak buda ekran desen ustu yok , tamamen eğlenceli bir cihaz yani her dk birşey öğrenebilirsin onda
Dedereis ne acayipsin ya note 2 yi övuyoruz diye bizi yerden yere vurdun. Demedigini birakmadin. Simdi ayni seyleri sen yapiyon.şimdide ben nokiacilik yapacam yahu kizmayin ama egri oturup dogru konusalim. Kendim kullaniyorum diye konuşmuyorum. Şu cihazi alin kullanın bi daha elinize ne nokia nede iphone alırsınız. Gercekten adamlar yapmis. Ben cok ttelefon kullandım ama ekrani ile gücü ile donanimi ile spen ile ( ki bu bambaşka bisey) yok boyle birşey. Gönlü olan herkese nasip olur inşallah.
gerçekten şu not 2 midir nedir onu nasıl telefon yerine koyup seviyorsunuz şahsen bana bedava yada hediye verseler hemen satar değiştiririm zaten ekranın düşük çözünürlüğü ve mat olması cabası
gerçekten şu not 2 midir nedir onu nasıl telefon yerine koyup seviyorsunuz şahsen bana bedava yada hediye verseler hemen satar değiştiririm zaten ekranın düşük çözünürlüğü ve mat olması cabası
niye gocundun bana bedava versen satar parasını yerim bana çok itici ve ekranı da çok kötü çözürlülük var bunu görmek için dahi olmaya gerek yok elinde var diyede zoruna gitmesine gerek yok
Güzel kardeşim adam senin şahsi fikrini sormuyor adam kafaya koymus ya note 2 yada iphone 5 hangisini alayım ozaman iphone 5 al note 2 şöyle böyle demen yeterli
Tamam beyler artık bırakalım şu saçma sapan tartışma işlerini bana göre iyi olan ona göre kötüdür. Renkler ve Zevkler tartışılmaz. Olayı farklı boyutlara getirmeden hitap şeklimize ve yorumlarımıza dikkat edelim.
Beyaz da hoş gri de hangisi hoşunuza giderse onu alın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?