Galaxy note fan club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omersah

Üye
Ben de bugün sipariş verdim bazı temel ipuçlarını buraya yazarsanız boşuna uğraşmamız oluruz

y n s c n

y n s c n

Üye
Cihaz kot pantolonunuzun cebinde nasıl duruyor ? :hmmm

mraz

mraz

Üye
Cihaz kot pantolonunuzun cebinde nasıl duruyor ? :hmmm

Kot pantolonda arka cebe rahatça giriyor fakat yine de kotta taşımak pek estetik değil kumaş pantolonda daha rahat ben şuan montumun cebinde taşıyorum...

hotboy_ist

Üye
Bakın arkadaşlar artık dönüşü olmayan bi yola giriyorum ve galaxy note alacağım bu hafta... Bakın lütfen + ve - lerini bana belirtmeniz kararım açısından çok önemlidir. Alıp pişman olmak istemiyorum. Beni cezbeden şeyi tabiki 5.3 inch ekranı. Ama - ler fazla ise almayacağım... Şuan Nokia N8 kullanıcısıyım. Symbianın yapamayacağı neleri yapar android? Note kullanışlımıdır?

Shadown08

Shadown08

Üye
merhaba arkadaşlar. bende uzun düşünmeler ardından Galaxy note aldım.
size bir nebze incelemelerimden yola çıkarak + ve - leri paylaşayım kendimce

ilk olarak bir eksisinden bahsedeyim titreşimi çok kötü cebinizde gün içerisinde farkedemiyorsunuz bile çok kısa 2 kez tiriyor anlamıyorsunuz telf çaldığını.

çekme kılıf kullanıyorsanız seside cebinizde duymayabilirsiniz, slikon klıf kullanmaya başlayınca sesi duymaya başladım.
sesi normalde güzel aslında ama çekme kılıfta duyulmuyor cepte.

telefonu görmeden tanıdığım birinden aldım ödemesini yaptım tel geldiğinde ilk gözüme çok büyük geldi evet küçük bir telefon olduğunu söylemeyeceğim ama bir süre sonra kısmen alışacaksınız diğer telefonlar oyuncak gibi gelmeye başlıyacak.

bir telefonda aradığınız eğer büyük bir ekran ve kullanışı bi nebze kolay olması ise tereddüt etmeden alabilirsiniz ve pişman olmazsınız.

pil konusu ise bekleme modeu 23 gün diye öğrendim araştırmalarımdan ama tabi benim için kendim görmem gerekliydi, normal olarak msj ve aramalarımı yaptığım zaman nerdeyse çeyreğe yakın bi batarya harcaması oluyor 1 günde buda oyun vs gibi şeyleri kullanmaz isem 4 gün gidiyor bizzat gördüm birde teli enerji tasarruf moduna alırsa performans kaybı oluyor ama msj ve aramalarım oldu halde günde %10 batarya harcıyor bu büyüklükteki bir telefon için gayet başarılı bir batarya süresi ama aynı şeyi oyun vs leri kullanırsanız 1 gün bile dayanmıyor.

telefon görüntü itibari ile büyük ama şunuda unutmamak lazım bu teli alanların en büyük nedeni büyük ekrana sahip olmasıdır bence.

spen kalemi olmasıda ayrı bi güzellik, ve birde ben grafikerlik yapıyorum bu telfona bulamadığım tek program corel bilemiyorum belki o da vardır, photoshop autocad gibi programlar mevcut gayet başarılı resim editorleride ücretsiz olarak sunulmakta, video editorunu çok inceleme fırsatı bulamadım ama gördüğüm kadarıyla oda yeterli derecede ihtiyaca cevap veriyor, zaten android programlarının nerdeyse cogu calısıyor, oyunlar için biraz zaman ihtiyaç var.

cebimde bilgisayarımı taşıyorum gibi hissettiriyor bana bu cihaz.

resim ve videolarını çok deniyemedim ama onlarıda denediğim kadarıyla güzel. biraz daha deneme yaparsam daha net cevap veririm bu konuyada.

telefonu root yaptım sıkıntısız kullanıyorum.

bu telefonu almadan önce önce şu soruya cevap verin bu telef ekranı buyuk olduğu içinmi cazip geliyor size öyleyse tereddütsüz alabilirsiniz. ben çok menunum.

şimdilik paylaşabileceklerim bunlar

iyigünler arkadaşlar

atary

Üye
Öncelikle herkeze merhaba ben amerika bestbuydan galaxy note alıcam at&t kontratsız alıcam fakat sim kilitli olurmu ? kontratsız almama rağmen birde sim kilitli olursa kırdırabilirmiyim? nasıl kırabilirim ? kırdırmak istersem nereye gitmem kime başvurmam gerekir ?

şimdiden teşekkürler konuyuda hortlattım ama :)

Android-Kedi

Android-Kedi

Üye
n derlerse desinler note note 2den daha güzel ve pratik die düşünüorum 2 gereksiz bi tercih olur note kullanıcılarına

vdtvrlk

vdtvrlk

Üye
notenın son surumu nedır acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...