Galaxy note fan club

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note fan club
note kullananlar buraya

airselo

Üye
kullanıcısı olarak herseyıyle ılgılı bılgı verırmısın ?

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
sen ne istiyosan sor cevaplarim

y n s c n

y n s c n

Üye
Note için henüz hd oyunlar çıkmadı sanırsam ? Veya çıkarılanlar ücretlimi ?

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 6 ucretsiz ama nova filan marketde ucretli

y n s c n

y n s c n

Üye
Çözünürlüğü uyuyormu peki ?

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
ben yalniz asphalt 6 denedim uyuyor

airselo

Üye
hızı nasıl ? Kamera nasıl ? Oyun performansı nasıl ? Cozunurluk sorun yaratıyomu pil ömrü nasıl ? Uygulamaları iyimi ? Bunun gibi şeyler mesela

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
hizi super cok hizli. Kamera iyi ama android 4.0 ozellikleri daha iyi. Nasil olsa ics noteye de gelicek. Pil omru malesef pek iyi diyil en fazla 2 gun gidiyo. Uygulamalar olaraq spen her seye deyer. Android icin bi suru uygulama var zaten. Ben root yapmak istiyom burda rootlu note kullanan yokmu?

ozan2020

ozan2020

Üye
iphone 4g s düşün öle yani bir nexsus kadar deil ;) valla galaxy s 3 herşeyi yerle bir edicek :)

mraz

mraz

Üye
Symbianlı nokia ile buraya kadar..artık androidliyim bu hafta telefonum geliyor.

• Beğen
Tepkiler: WebStyle

SeRcANKoSe1985

Üye
note için bir oyun program bolumu acılsa ıyı olur artık

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
evet

blacktalon

blacktalon

Üye
konuyu acmakla hata etmişsin kimsede note yok herkes sana soruyor :)

mraz

mraz

Üye
Telefonum geldi,hemen bir sürü oyun yükledim.şuan paylaşım yapamayacağım ama bazı yükleyip denediğim ve oynadığım oyunların listesini vereyim.Note kullanıcıları bu oyunların apk larını arattırıp yükleyebilirler.Ayrıca bende Note için ayrı bir bölüm açılmasını istiyorum

Asphalt 6 adrenaline--PES2012--Reckless Getaway--Adrenaline Crew 1.7--Visualdreams Slamdunkbasketball--Cut the Rope 1.2--EVAC HD v1.5--football kicks 1.0.5--Glow Hockey 2--Herman the Hermit v1.5.1--NFL Rivals 1.0.2--Pinball Crazy Castle HDv1.0--Pool Break Pro--Ski Challenge 12 v1.0--Sprinkle junior 1.0--Tank Riders--TankOBox--Traffic panic 3D v1--Trial Xtreme 2 v2.1--Virtual Table Tennis 3D v1.8--Virtual Pool Mobile v2.16--Inertia Lite--Grabatron 1.0.6--Destroy Gunners 1.09

Bu oyunların hepsini bizzat kendim denedim tam ekran çok kaliteli ve eğlenceli oyunlardır.Herkese iyi forumlar.

Sonunda FIFA 2012 yi yükledim çok güzel oldu!!!!

• Beğen
Tepkiler: cengizsadikli
enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş hayırlı olsun şarj durumu nasıl bu telefonun

mraz

mraz

Üye
kardeş hayırlı olsun şarj durumu nasıl bu telefonun

Telefonu yeni aldığım için elimden düşmüyor dört saat şarjla 1 gün(20-24 saat) gidiyor.Fakat normal kullanımda 3 gün çok rahat gider.Pil 2500 mAH lik fakat ekran da büyük ve çok canlı haliyle şarjı çok gidiyor ama hiç sorun etmiyorum çünkü buna telefon demek yanlış çünkü telefon en basit özelliği..:oke:

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Bendede Note var.Kalemle not tutmak resim cizmek iphone da ve diger telefonlarda olmayan bi ozellik.Ayni zamanda cok hizli.Ben cok memnunum.

----------Eklendi @ 10:31:06 ---------- Yazıldı @ 10:29:11 ----------

mraz Note icin brother in atms tarzinda oyun bulabildinmi.Novigasyon icin ne kullaniyorsun.

mraz

mraz

Üye
Bendede Note var.Kalemle not tutmak resim cizmek iphone da ve diger telefonlarda olmayan bi ozellik.Ayni zamanda cok hizli.Ben cok memnunum.

----------Eklendi @ 10:31:06 ---------- Yazıldı @ 10:29:11 ----------

mraz Note icin brother in atms tarzinda oyun bulabildinmi.Novigasyon icin ne kullaniyorsun.

Kardeş şuan Brodher in arms dışında bide GTA 3 yüklü açıkcası bu tür oyunları telefonlarda başarılı bulmadığım için çok uğraşmadım.Yine fırsat buldukça bu tarz oyunları denerim..Navigasyon için Route yi satın almayı düşünüyorum ücretsiz bir pro bulursak iyi olur.

Bir arkadaş Ndrive paylaşmış denemek lazım http://www.maxicep.com/android-gps-...-surum-turkiye-haritasi-tam-surum-565943.html

• Beğen
Tepkiler: cengizsadikli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...