Galaxy Note 5 root yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Alphazero9

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 5 root yardım
Arkadaşlar merhabalar bir konuda gorus ve yardima ihtiyacim var. Ben 1 ay once note 5 aldim. (Sm_n920c) suan root yapmayi dusunuyorum. Bu kadar para verdim riske ve garantiyi reddetmek mantiklimidir sizce ? Ayrica knox nedir olayi nedir merak ettim fikir almak istedim sizlerden. Internette baktigim kadariyla note 5 root icin kerneli degistirmek gerekiyor. Problem yaratirmi sizce ilk tecrubem olacak cunku simdiden tesekkurler arkadaslar

ilhamikd

ilhamikd

Üye
rootu hangi amaçla kullanmak istediğinizide bilmek lazim ben genelde kurulu gelen uygulamaları kaldirmak için yapar sonrada rootu kaldırırım onun dışında pek işime yaramıyor ki zaten rootlmak sistemi korumasiz bırakıyor buda virüslerin kolay buluşmasını sağlıyor yani yapmamak en mantıklı son olarak ekliyim rootlu cihazlar güncelleme almaz

omerboz54

omerboz54

Üye
7 yi bekle root atma yoksa rom ararsın 7.0 için hem rootdan bi habersin bu reklamcıların isine gelir sisteme rahatca reklamcı yazılım eklene bilir deymez ilk önce hedefini ve nedenini sorgula

ilhamikd

ilhamikd

Üye
Ömer kardeşim çok haklı benim arkadaşın telefonuna bulaşmıştı oyle virüs habire kendiliğinden program indirip kuruyordu yani telefon kontrolden çıkabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt