Yardım Galaxy Note 4 Android Lolipop Güncellemesi Almadı !

Konu Sahibi
Galaxy Note 4 Android Lolipop Güncellemesi Almadı !
Merhaba Arkadaşlar. Herkese Hayırlı Akşamlar ve İyi Forumlar...

Turkcellden Aldığımız SM-N910CQ Model Note 4 Hâlâ Lolipop Güncellemesi Almadı. Bu Sorunun Çözümü veya da Bilgisi Olan Var mı Acaba ?

Şimdiden Teşekkür Ederim.

NOT: Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Kusura Bakmayın...

Cihaz durumuna bi bakin ne yazıyor ve cihazın CSC si nedir eğer farklı guncellemenin verilmediği bi ülkeninki ise o ülkeye gelene kadar gelemeyenbiliyor

Türkiye için yayınlandı samsung türkiye paylaşmıştı.

Eğer Türkiye romu yüklü ve turkiyeye güncelleme gelmediyse gelene kadar güncelleme gelmeZ

Konu Sahibi
Türkiye'ye Geldiğini Okudum. Yorumlarda Güncellemeyi Alanlar da Var Almayanlar da. Özellikle Turkcell'den Alınan Arkadaşlara Gelmemiş Güncelleme

Ota olarak tr'de ki hiç kimseye verilmedi

Konu Sahibi
Kies Üzerinden Deneyeceğiz Arkadaşlar. Güncelleme Görünüyor Fakat Şarj Az Olduğu Için Yapamadık Daha. Sizi Haberdar Edeceğim

yaren_70

Üye
Kardeş gözükmüyorsa format at .bende not 3 9005 var bulgaristan romu yüklü bendede güncelleme gelmiyordu format attıktan sonra hemen güncelleme geldi.istersen bir dene.

Konu Sahibi
Kies Üzerinden Olmadı Beyler. Recovery Modda Format Attım, Ve Tekrar Denetledim Ama Olmadı...

yaren_70

Üye
Kardeş telefonunda hangi ülkenin romu yüklü ? Bu
Siteden bir kontrol et varsa burdan indirip kur.

Telefonu açtığında Turkcell duvar kağıtları mı vardı?

mrzstyl

Üye
turkcell e git sor kazık mı atıyonuz lan bana de

ANIL

Admin
Turkcell'den alınan Note 4'ler için güncelleme henüz yayınlanmadı. Kısa süre içerisinde yayınlanacakmış.

Tepkiler: sevinc KARACA
Turkcell'den alınan Note 4'ler için güncelleme henüz yayınlanmadı. Kısa süre içerisinde yayınlanacakmış.
Ben Turkcellden almadım ama açtığımda Turkcell uygulamaları ve duvar kağıtları vardı. Samsung Bayisinden almıştım.

Konu Sahibi
Biz Turkcell'den Aldık. Bir An Önce Gelmesi Dileğiyle ) Not : Iphone Kullanıyorum Ben ) Babam İçin Açtım Konuyu. Ve Böyle Şeyler Takıntı Yapıyor Bende ) Acaba Kaçak mı Diye İşgilleniyorum Yani )

cemal344

Üye
Maalesef bende türkcell den aldım ama hala güncelleme gelmedi yazıklar olsun türkcell.

Konu Sahibi
Normal Türkiye Romu Attım ve Daha Sonra OTA İle Güncelledik...