0MG90
Üye
Tamam teşekkürlerSamsung'da Galaxy S1 den sonra çıkan bütün cihazlarda var.başka markada varmı bilmiyorum

Tamam teşekkürlerSamsung'da Galaxy S1 den sonra çıkan bütün cihazlarda var.başka markada varmı bilmiyorum

Yok canim kalsinÇünkü sistem bu adb tarzı rootlama işlemlerini görmüyor.Ama cesaretin varsa odin ile bi dene istersen, sonucu yazarsın buraya.![]()

O sayaç 100 gördü diyelim ne oluyor ve bu sayaç meselesi sadece garantili telefonlar için demi garanti yoksa sayaç sorun değil galibaİşin kötü tarafı ise ChainFire* ın dediğine göre S4 ve Note 3 de bu sayacı sıfırlamak eFuse olduğundan imkansız.
(*Uzman bir Android geliştiricisi kendisi)
O sayaç 100 ü görmeden kimseye vermem![]()
Aynı düşüncedeyim hintli bir geliştirici kardeşime mail attım bakalım oda test yapıyor şu an S4 üzerinde bu videoyuda maile ekledimSayaç 100 değil 1 olduğunda dahi garanti geçersiz kalır.S3 ve Note 2 de bu sayaç sıfırlanabiliyor.Note 3 ve S4 için imkansız.
Cihazınızı herhangi bir sorundan dolayı garanti süresi içinde servise gönderdiğiniz kontrolde izinsiz yetki dediğimiz root işlemi yada yükleme yapıldığında her işlem için servis parası ödersiniz yazılımsal yada donanımsal farketmez.Beyler yazılımsal olarak mı garanti dışı kalıyo cihaz yoksa tamamen mi ?
Yeni çıktıYazılımsal garanti ve tam garanti diye bir ayrımmı varmış..![]()

Yeni @Türe di![]()

cihazın rootlu ama kapağı kırıldı içini açıp root yapmışlar mı diye bakarlar mı? sorum buYazılımsal garanti ve tam garanti diye bir ayrımmı varmış..![]()
Her servise giden cihaz yazılım bilgileri pcye bağlandığı için kontrol edilir arkadaşımcihazın rootlu ama kapağı kırıldı içini açıp root yapmışlar mı diye bakarlar mı? sorum bu

Anladım teşekkür ederimHer servise giden cihaz yazılım bilgileri pcye bağlandığı için kontrol edilir arkadaşım![]()