Galaxy Note 3 Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3 Batarya Performansı
Samsung‘un özellikle de büyük ekran seven akıllı telefon meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 3 satışa sunuldu. S-Pen desteği ile eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunan yeni akıllı telefon 4 Eylül tarihinde IFA 2013 öncesinde Berlin‘de düzenlenen2013‘ün ikinci Unpacked etkinliğinde resmi olarak duyurulmuştu.



Samsung, yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 3‘ü iki farklı versiyon olarak sundu. N9000 model numarasına sahip model yine Samsungtarafından üretilen sekiz çekirdekli işlemci içeren Exynos 5 Octa yonga setine sahip. Diğer taraftan N9005 modeli ise Qualcomm‘un dört çekirdekli işlemciye sahip, Snapdragon 800 ile sunulmakta.

Diğer ortak özelliklerine bakacak olursak eğer, Galaxy Note 3, 5.7″büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLEDdokunmatik ekran ile gelmekte. Sistem belleği olarak 3GB RAM tercih edilmiş. Dahili veri kapasitesi ise 16GB/32GB/64GB olarak isteğe göre seçilebiliyor.

Samsung Galaxy Note 3‘ün arka yüzünde 13MP kamera yer alıyor. Bu kamera ayrıca 4K video çekimi de gerçekleştirebiliyor. Yine ön tarafından görüntülü konuşma için 2MP başka bir kamera daha yer alıyor.

Samsung, bu büyük ekranlı yeni güçlü akıllısında 3.200mAh bataryaya yer vermiş. Son dönemde batarya performansının oldukça önem kazandığını düşünürsek eğer, yeni akıllı için sonuçlar aşağıda.



Galaxy Note 3 batarya performansı
 


fk555897

fk555897

Üye
Video süresi gayet iyi ama diğer batarya süreleri düşük.
 
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yine bir günü cıkarmaz
 

MaxipmaN

Üye
hayal kırıklığı
 


Üst Alt