Galaxy Note 3 Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3 Almayı Düşünüyorum
Arkadaşlar telefon alıcam yakında ve Galaxy Note 3 düşünüyorum özellikleri hızı çok iyi bence. Büyük olmasıda artı cebe sığar heralde aldım baktım elimde de o kadar feci büyük durmadı yani sizce alınmaya değer mi 2000 lira gibi bir fiyatı var almalı mıyım? Kullanan arkadaşlar varsa onların da fikirlerini almak isterin ve özellikle kamerasını merak ediyorum.. Şimdiden herkese teşekkürler
 


krstnck

krstnck

Üye
Ben bugün aldım detaylı inceledim ve çok beğendim kesinlikle her yönüyle tavsiye ederim.Kameraya ayrı bir parantez açarsak fotoğraf makinesine gerek yok diyebilirim.
 
fk555897

fk555897

Üye
Bence al. Note 2'den çok memnun kaldım. Note 3'ü almak istedim ama israf gibi geldi. Çok memnun kalacağını düşünüyorum.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bütçe sıkıntın yoksa neden olmasın. Uzun süre güncel kalır ve sorun çıkarmaz. Şuanki donanımı geleceğe dönük diyebiliriz. Ama bana sorarsan Lg g2'ye bak onu pek artacağını düşünmüyorum ve fiyat olarak daha uygun.
 
Invoke

Invoke

Üye
Ben geçen baktım da Note 3'e cidden güzel cihaz. İlk yorum kamerasını çok abartmış... Tamam iyi ama... Fotoğraf makinesi farklı bir şey... Neyse uzun lafın kısası bütçe derdin yoksa alabilirsin, dediğin gibi o kadar büyük durmuyor, gayet iyi duruyor, ele oturuyor... Taşımasının da sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum.
 
krstnck

krstnck

Üye
Ben çok beğendim kamerasını cidden benim için profesyonel bir fotoğrafçı olmadığımdan bana fazlasıyla yeter.
 
~HaDeS~

~HaDeS~

Üye
ben 1 hafta önce aldım çok fazla bi telefon kesinlikle bütçen varsa al kamera cok iyi
 
kralbendenf

kralbendenf

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe yeterli ya başta Iphone 5s düşünüyordum da Iphone 4 inç gibi bir ekranla feci küçük geldi yazması bile zor oldu benim için Bende 5.7 inç ve 8 çekirdeği göz önünde bulundurarak samsung' u tercih ettim. Androidden aslında şüpheliyim sıkıntı yaratırmı AppStore u aratır mı güzel uygulamalar var mı diye yorum yapan herkese teşekkür ederim büyük ihtimalle alıcam :)
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence düşünmeden al. Hele okuyor yada kursa gidiyorsan yanına defter kalem bile gerek yok not2 mi görenler bile veresi gelmiyor
 


Üst Alt