Galaxy Note 2′ye Android 4.1.2 güncellemesi gelmeye başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2′ye Android 4.1.2 güncellemesi gelmeye başladı
Kısa süre içerisinde oldukça beğenilen bir akıllı telefon olan Samsung Galaxy Note 2, hem telefon hemde tablet olma özelliğini bir arada taşıyan ürün olarak karşımıza çıktı.

Galaxy S III için ekranı büyük derken karşımıza daha büyük bir ekranla çıkan Galaxy Note 2 için Android 4.1.2 güncellemesi gelmeye başladı. Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 için ilk güncelleme Polonya’dan yayınlanmaya başladı. Gelen bu güncelleme ile birlikte Galaxy Note 2’de web tarayıcısında ve geçişleri arasında performans artışı gözlemlenmekte. 5.5’’ Super AMOLED HD ekrana sahip Galaxy Note 2, gelen güncelleme ile birlikte Multi-View özelliğini iptal edebilen özelliğine kavuşuyor.

Donanım ve yazılım olarak bütünleyici bir yapıya sahip olan Galaxy Note 2, yeni güncelleme ile birlikte yeni grup Cast uygulamasına sahip oldu. Sahip olduğu donanımsal ve yazımsal özellikler ile Galaxy Note 2, Samsung’un elindeki büyük bir güç olmaya devam ediyor. Gelen güncelleme ile birlikte kazanılan diğer bir özellik ise kilit ekranına mürekkep etkilemesinin gelmesi oldu. Kazanılan bu özellikle birlikte telefonunuzu kaleminizle suya mürekkep damlıyor muş görüntüsü ile açabileceksiniz. Ayrıca mürekkebin rengini de ayarlayabiliyorsunuz.

OTA yolu ile KIES üzerinden yapılabilir durumda olan güncellemenin modem numarası N7100XXDLK7 olarak görülürken, PDA numarası N7100XXDLK7, CSA numarası da N7100PRTDLK5 ve yapı numarasının da JZO54K olduğu görülüyor. Mürekkep efektinin gösterildiği bir videoyu sizlere sunuyoruz.

[video=youtube;FdQ7aCzG9zk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FdQ7aCzG9zk#t=0s[/video]​

alenkolik

alenkolik

Üye
Multi view iptal derken multiwindows özelliğinin kalktigindan mi bahsedilmeye calisiliyor. Anlamadim ben açıkçası. Eger oyleyse cok kötü olur. Güncelleme nin hic bir artisi yok.

dedereis123

dedereis123

Üye
Multi view iptal derken multiwindows özelliğinin kalktigindan mi bahsedilmeye calisiliyor. Anlamadim ben açıkçası. Eger oyleyse cok kötü olur. Güncelleme nin hic bir artisi yok.

Sakin ol kardeşim Multi-View özelliğini iptal edebilen özelliğine kavuşuyor. :D edebilen diyor tabiki denemedim fikrim yok ama arkadaşın yazısında "iptal etme seçeneği mevcut" demek istiyor

hakan_710

hakan_710

Üye
Sakin ol kardeşim Multi-View özelliğini iptal edebilen özelliğine kavuşuyor. :D edebilen diyor tabiki denemedim fikrim yok ama arkadaşın yazısında "iptal etme seçeneği mevcut" demek istiyor
ayarlardan istediğiniz zaman açıp istediğiniz zaman kapatıyorsunuz 2. bir seçenek olarak ise bildirimler menüsündeki kısayoldan açıp kapatabilirsiniz.

aleranol

aleranol

Üye
Multiwindow kapanmiyor sadece istediginde kapatip acmak icin ust bar geliyor. Ve ust bari kendiniz ekleyebiliyorsunuz ozellik. Ama ne yazikki bir uygulama acma falan gelmedi. Zaten brn bi ara 4.2 kullaniyordum kamerasi iyi degil hdr modu bile yok 4.2 de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt