Buraya yazarsın özeli kapatmıştım :D
serdar_gs Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Buraya yazarsın özeli kapatmıştım Genişletmek için tıkla ... Linkleri atarsın o zaman
~N.A.W.Y~' Alıntı: Buraya yazarsın özeli kapatmıştım Genişletmek için tıkla ... Linkleri atarsın o zaman
Invoke Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Nickin niye hala Galaxy S3 Genişletmek için tıkla ... ahasudhu, ben diyecektim
serdar_gs Üye Daha ona sıra gelmedi arkadaşlar ben şu 4.3 romu indireyimde sen modları bana ulaştır nawy ya
PriZm Üye Konu Sahibi 4.3 deodexed olanı indir sonradan sorun çıkmasın. Buyur bütün Note 3 zımbırtıları burda Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.3 deodexed olanı indir sonradan sorun çıkmasın. Buyur bütün Note 3 zımbırtıları burda Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
serdar_gs Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: 4.3 deodexed olanı indir sonradan sorun çıkmasın. Buyur bütün Note 3 zımbırtıları burda Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kendi portladıklarımda var diyodun onlarda dahilmi bunda 4.3 deoadex nerdee nawy şu teknik desteği alalım artık
~N.A.W.Y~' Alıntı: 4.3 deodexed olanı indir sonradan sorun çıkmasın. Buyur bütün Note 3 zımbırtıları burda Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kendi portladıklarımda var diyodun onlarda dahilmi bunda 4.3 deoadex nerdee nawy şu teknik desteği alalım artık
PriZm Üye Konu Sahibi Galaxy S3' Alıntı: Kendi portladıklarımda var diyodun onlarda dahilmi bunda 4.3 deoadex nerdee nawy şu teknik desteği alalım artık Genişletmek için tıkla ... Var ama türkçe değiller
Galaxy S3' Alıntı: Kendi portladıklarımda var diyodun onlarda dahilmi bunda 4.3 deoadex nerdee nawy şu teknik desteği alalım artık Genişletmek için tıkla ... Var ama türkçe değiller
serdar_gs Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Var ama türkçe değiller Genişletmek için tıkla ... aktif görüşebileceğimiz bi yer yokmu help mee
~N.A.W.Y~' Alıntı: Var ama türkçe değiller Genişletmek için tıkla ... aktif görüşebileceğimiz bi yer yokmu help mee
PriZm Üye Konu Sahibi Galaxy S3' Alıntı: aktif görüşebileceğimiz bi yer yokmu help mee Genişletmek için tıkla ... Twitter varmı
Galaxy S3' Alıntı: aktif görüşebileceğimiz bi yer yokmu help mee Genişletmek için tıkla ... Twitter varmı
serdar_gs Üye yazdım bişeyler geldimi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu orjinal 4.3 deodexed diyor ne dersin nawy ben bu twitterden pek çakmıyorum yazım bişeyler cevap vermedin herhalde
yazdım bişeyler geldimi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu orjinal 4.3 deodexed diyor ne dersin nawy ben bu twitterden pek çakmıyorum yazım bişeyler cevap vermedin herhalde