Galaxy Note 2 Üzerinde Note 3 Özellikleri (%100)
PriZm Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: sana "ben olsam değiştirmem" demişti, diğer konuda Genişletmek için tıkla ... Geleceği tahmin edebiliyorum
-qarapapaq-' Alıntı: sana "ben olsam değiştirmem" demişti, diğer konuda Genişletmek için tıkla ... Geleceği tahmin edebiliyorum
PriZm Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Adam haklıymış Ya birazda telefona bakış açım değişti işte. Neyse gelir mi gelmez mi Genişletmek için tıkla ... Orjinal güncellemede; Yeni galeri Yeni Müzik Çalar Yeni Ayarlar menüsü Knox ve birkaç ıvır zıvır daha gelecek.Ben olsam onun yerine Note 3 portlarını kurardım Dede' Alıntı: G2 mi note 2 mi Genişletmek için tıkla ... Sence abi?
Artles' Alıntı: Adam haklıymış Ya birazda telefona bakış açım değişti işte. Neyse gelir mi gelmez mi Genişletmek için tıkla ... Orjinal güncellemede; Yeni galeri Yeni Müzik Çalar Yeni Ayarlar menüsü Knox ve birkaç ıvır zıvır daha gelecek.Ben olsam onun yerine Note 3 portlarını kurardım Dede' Alıntı: G2 mi note 2 mi Genişletmek için tıkla ... Sence abi?
Artles Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Orjinal güncellemede; Yeni galeri Yeni Müzik Çalar Yeni Ayarlar menüsü Knox ve birkaç ıvır zıvır daha gelecek.Ben olsam onun yerine Note 3 portlarını kurardım Genişletmek için tıkla ... Isın yoksa aksam halledelim root vs vs ıvır zıvır hepsini yapalim gel tekrar su telefonu sevdir bana iphonea para baymiyim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Orjinal güncellemede; Yeni galeri Yeni Müzik Çalar Yeni Ayarlar menüsü Knox ve birkaç ıvır zıvır daha gelecek.Ben olsam onun yerine Note 3 portlarını kurardım Genişletmek için tıkla ... Isın yoksa aksam halledelim root vs vs ıvır zıvır hepsini yapalim gel tekrar su telefonu sevdir bana iphonea para baymiyim
PriZm Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Isın yoksa aksam halledelim root vs vs ıvır zıvır hepsini yapalim gel tekrar su telefonu sevdir bana iphonea para baymiyim Genişletmek için tıkla ... Sen bu kadar çabuk telefon değiştirecek duruma geldiysen harbiden Note 2 yi hiç kullanamamışsın.
Artles' Alıntı: Isın yoksa aksam halledelim root vs vs ıvır zıvır hepsini yapalim gel tekrar su telefonu sevdir bana iphonea para baymiyim Genişletmek için tıkla ... Sen bu kadar çabuk telefon değiştirecek duruma geldiysen harbiden Note 2 yi hiç kullanamamışsın.
Artles Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Sen bu kadar çabuk telefon değiştirecek duruma geldiysen harbiden Note 2 yi hiç kullanamamışsın. Genişletmek için tıkla ... Sen yardim edicek misin simdi bana onu soyle canim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Sen bu kadar çabuk telefon değiştirecek duruma geldiysen harbiden Note 2 yi hiç kullanamamışsın. Genişletmek için tıkla ... Sen yardim edicek misin simdi bana onu soyle canim
PriZm Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Sen yardim edicek misin simdi bana onu soyle canim Genişletmek için tıkla ... Note 2 de kalacağını söyle ilk önce
Artles' Alıntı: Sen yardim edicek misin simdi bana onu soyle canim Genişletmek için tıkla ... Note 2 de kalacağını söyle ilk önce
Artles Üye Ulen az değilsin önce söz verdir sonra bakariz de hadi hadi aksam hallederiz sana nerden mesaj yollucam onu söyle twitterdan mi takip edeyim yada
Ulen az değilsin önce söz verdir sonra bakariz de hadi hadi aksam hallederiz sana nerden mesaj yollucam onu söyle twitterdan mi takip edeyim yada
PriZm Üye Konu Sahibi Artles' Alıntı: Ulen az değilsin önce söz verdir sonra bakariz de hadi hadi aksam hallederiz sana nerden mesaj yollucam onu söyle twitterdan mi takip edeyim yada Genişletmek için tıkla ... Twitterda olur burası da olur farketmez.
Artles' Alıntı: Ulen az değilsin önce söz verdir sonra bakariz de hadi hadi aksam hallederiz sana nerden mesaj yollucam onu söyle twitterdan mi takip edeyim yada Genişletmek için tıkla ... Twitterda olur burası da olur farketmez.
Artles Üye Ohoo ordan olcak is mi twitterdan attim followu dön aksam haberlesiriz mesaj atarim sagol simdiden kardeşim
Ohoo ordan olcak is mi twitterdan attim followu dön aksam haberlesiriz mesaj atarim sagol simdiden kardeşim