Galaxy note 2 ekran yardım. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 2 ekran yardım. .
Üstadlar benim telefonun ekranda yeni farkettigim nezaman ve nasil oldugunu bilmedigim bilmediğim bir durum olustu. Ekranda komle su kaçmış gibi bir leke var. Dikkatlice isiga tutunca fark ediliyor ama rahatsiz edici bir durum leke sanki ic ekran ile dış kapak arasında gibi çünkü kulaklık ve kamera tarafina kadar ilerliyor.. eger bu sonradan olusan bir lekeyse(ter vb.gibi) bunu sizce yapabilirler mi? Sizlere bir danisayim dedim. Şimdiden teşekkürler. .

eğer tahmin ettiğim gibiyse havalardan olur , kışta olduğumuz için dıştan soğun ve elinde sıcak olduğu için içinde bir buharlaşma olmuş olabilir çok takma kafaya rahatsız edici birşey değilse bekle devam ederse ver servise

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah öyledir o zaman bekleyip goreyim bakalim duzelecekmi.. Teşekkürler bu arada

-25 derecede kullaniyorum boyle birseyle karsilasmadim.serin bir ortamda kurumasini saglamaya calis.sicak ortamda yaparsan kurudukca iz kalabilir.kullandigin kilif sebep olabilir buna.

erhank98

Üye
arkadaşın blackberrydede vardı bu dediğin havayla alakası yok ekranın camı lede yapışmıştır büyük ihtimal bi nevi vakum gibi
ama belkide tahmin ettiğim gibi değildir bir telefoncuya gostermende yarar var.

CHILLMAN

Üye
    Konu Sahibi
-25 derecede kullaniyorum boyle birseyle karsilasmadim.serin bir ortamda kurumasini saglamaya calis.sicak ortamda yaparsan kurudukca iz kalabilir.kullandigin kilif sebep olabilir buna.
Kılıf kullanmiyorum ama cebimde de taşıyorum belkide terden leke yapmistir ozaman. Peki iç kısmına girmediyse ekranin dış yüzeyini ter yakabilirmi acaba..

- - - Eklendi - - -

Ekran camı led e yapissa sadece ekranda olur leke, kulaklik ve kamera kısmına kadar ilerliyor.. bakalim bu gidisle servis yolu gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...