15097
Üye
Bencede çünkü böyle yorum yapmak saçma olur.Neden derseniz daha şeklini bile bilmediğimiz telefon hakkında yorumlar yapıyoruz.Çıktıktan sonra yorum yapmak en mantıklısı.
En doğrusu![]()
Bencede çünkü böyle yorum yapmak saçma olur.Neden derseniz daha şeklini bile bilmediğimiz telefon hakkında yorumlar yapıyoruz.Çıktıktan sonra yorum yapmak en mantıklısı.
En doğrusu![]()

Sen şimdiHer neyseçıksın o zaman görürüz neye benzeyeceğini.
mi diyorsun 
Sen şimdimi diyorsun
![]()

gençler sakin olun
- - - Eklendi - - -
![]()

Sanal tuş kullanıp ekranın ortasında duracağına her zamanki gibi 1 tane fiziksel 2 tane dokunmatik tuş çok daha düzgün olur bence.Tamamen dokunmatik tuşlar problem oluşturuyor çoğu zaman.

Bayada büyükmüş hani![]()

Hiç sorma geri tuşu dokunmatik diye dokunmatik olmayan telefonlar var alışkanlık olmuş artık basmıyorum tuşabencede ama o fiziksel tuşların kötü yanlarıda var mesela elime bir iphone alıyorum ikide bir o dokunmatik geri tuşuna basmaya çalışıyorum artık alışkanlık olmuş elim oraya kayıyor
- - - Eklendi - - -
tasarımı güzel ama çok büyük olmuş bence cebe sığmaz dedikleri tarzda ne galaxy s3 kadar ufak nede note 1 kadar büyük olmaması gerekiyor arasını bulsunlar birde çözünürlülüğü arttırsınlar iphone 4s te falan 3.5 inç ekran var ama çözünürlük yüksek![]()

Sanırım
Sen şimdimi diyorsun
![]()

Tamam
Sanırım![]()

Benim demem gerekiyor

Benim demem gerekiyor![]()

sizin amacınız ne dostum ?WT^?

Cık cık cık çok ayıp![]()
![]()
hem herkes anlamaz onuBan yicez uyarı alıcaz![]()
![]()