Galaxy Note 2 bu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bencede çünkü böyle yorum yapmak saçma olur.Neden derseniz daha şeklini bile bilmediğimiz telefon hakkında yorumlar yapıyoruz.Çıktıktan sonra yorum yapmak en mantıklısı.

Ama yorumları Note için değil eğer böyle olursa diye yorum yaptık :bilmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gençler sakin olun :ehe

- - - Eklendi - - -

:locked:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bayada büyükmüş hani :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye

Sanal tuş kullanıp ekranın ortasında duracağına her zamanki gibi 1 tane fiziksel 2 tane dokunmatik tuş çok daha düzgün olur bence.Tamamen dokunmatik tuşlar problem oluşturuyor çoğu zaman.

bencede ama o fiziksel tuşların kötü yanlarıda var mesela elime bir iphone alıyorum ikide bir o dokunmatik geri tuşuna basmaya çalışıyorum artık alışkanlık olmuş elim oraya kayıyor :ehe

- - - Eklendi - - -

Bayada büyükmüş hani :hmmm

tasarımı güzel ama çok büyük olmuş bence cebe sığmaz dedikleri tarzda ne galaxy s3 kadar ufak nede note 1 kadar büyük olmaması gerekiyor arasını bulsunlar birde çözünürlülüğü arttırsınlar iphone 4s te falan 3.5 inç ekran var ama çözünürlük yüksek :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
cyber

cyber

Üye
Samsung tuşsuz model çıkarmaz

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bencede ama o fiziksel tuşların kötü yanlarıda var mesela elime bir iphone alıyorum ikide bir o dokunmatik geri tuşuna basmaya çalışıyorum artık alışkanlık olmuş elim oraya kayıyor :ehe

- - - Eklendi - - -

tasarımı güzel ama çok büyük olmuş bence cebe sığmaz dedikleri tarzda ne galaxy s3 kadar ufak nede note 1 kadar büyük olmaması gerekiyor arasını bulsunlar birde çözünürlülüğü arttırsınlar iphone 4s te falan 3.5 inç ekran var ama çözünürlük yüksek :ehe
Hiç sorma geri tuşu dokunmatik diye dokunmatik olmayan telefonlar var alışkanlık olmuş artık basmıyorum tuşa :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
:zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye
sizin amacınız ne dostum ? :D WT^?

15097

15097

Üye
Ban yicez uyarı alıcaz :( :(

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt