Galaxy Note 2 bu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 bu mu?

Galaxy Note 2'ye ait olduğu iddia edilen bu resim, bakalım size de bir yerlerden tanıdık gelecek mi?

"Galaxy Note 2"nin Samsung'un resmi bir Facebook sayfasında görünmesinin ardından, bu cebin gerçek Galaxy Note 2 olup olmadığı konusunda tartışmalar aldı başını gidiyor.

Samsung'un Pakistan Facebook sayfasında Galaxy S3'e ait olduğu iddia edilen bir cebin fotoğrafının yayınlanmasının ardından internet bir süre çalkalanmıştı. Ancak şüphe uyandıran fotoğraf çabucak sayfadan kaldırılmıştı. Ancak şimdi, sayfaya gittiğinizde fotoğrafın tekrar eklendiğini ve "Galaxy Note" adıyla etiketlendiğini görüyorsunuz.

Fotoğrafta görünen telefon, Galaxy S3'e veya orijinal Galaxy Note'a benzemiyor. Ancak bizce bu cebin Galaxy Note 2 olma ihtimali de oldukça düşük. Zira aynı resim, bir süre önce bizlere "Galaxy S3" olarak sunulmuş ve daha sonra doğru olmadığı anlaşılmıştı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SIII değil mi bu :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
:hmmm :spr :tşk:

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler konu için. Ama hani bunun tuşları :hmmm

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tuşsuz olursa olmaz.Heleki Androidte tuşsuz telefon mu olurmuş yav...Gelsin bir yüzünü görelim Note2'nin :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Sözde yarı tablet gibi lanse edildigi için tasarlayan kisi de eklememis tablet pc havası vermis.

Peh olur mu öyle saçma şey -.-

15097

15097

Üye
Öncelikle haber için :tşk: Ama bence tuşsuz olması iyi olur.Hemde çok iyi :eller:

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Tussuz tasarım olarak daha iyi durmus.Kullanım olarak N9'a kurulan 4.0 gibi sanal tus kullanırsa sorun da kalmaz

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tussuz tasarım olarak daha iyi durmus.Kullanım olarak N9'a kurulan 4.0 gibi sanal tus kullanırsa sorun da kalmaz

Sanal tuş kullanıp ekranın ortasında duracağına her zamanki gibi 1 tane fiziksel 2 tane dokunmatik tuş çok daha düzgün olur bence.Tamamen dokunmatik tuşlar problem oluşturuyor çoğu zaman.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
4 ve yakın büyüklükte ekranlarda sıkıntı olabilir tuslar ama note 2 için sorun olmaz zira ekran alanı sorunu yok baya büyükçe.
Fark da yaratır telefonlar arasında tablet havası verilerek,ben begendim sahsen tasarımı ama note 2 bu degil.
Her yeni modelde lafı geçiyo bu resmin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
ben de jb yapıp video inceleme koymayı düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
4 ve yakın büyüklükte ekranlarda sıkıntı olabilir tuslar ama note 2 için sorun olmaz zira ekran alanı sorunu yok baya büyükçe.
Fark da yaratır telefonlar arasında tablet havası verilerek,ben begendim sahsen tasarımı ama note 2 bu degil.
Her yeni modelde lafı geçiyo bu resmin.

Evet ben bunu daha önce 1-2 kez daha gördüm.2 yıldır gezen Iphone 5 konsepti gibi :ehe Birde zaten olay ekran boyutunu harcıyor olması değil ne bileyim oyun oynarken kesin elin çarpar bir şeyler yaparken kesin çarparsın ekranın içindeki tuşlara.Ekran dışında olsa bile olduğunca az dokunmatik tuş olması lazım bence birde ekran içinde olunca olmaz o iş kullanımı zorlaştırır açıkçası.

- - - Eklendi - - -

ben de jb yapıp video inceleme koymayı düşünüyorum :D

Bende ocak gibi telefonu değiştirince bir inceleme videosu yapmayı düşünüyorum :tebessüm:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım olarak sıkıntı olabilir evet :hmmm
Kapasitif tuslar bile sıkıntı yaratabiliyorken özellikle.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi

Nokia N9 da sıkıntı yaratmıyor bunda da yaratmaz buna göre arayüz yaparlar bence :hmmm

Yapsalar bile bi oyun açtıgını düsün esir kaldın oyunda :D
E diger türlü de ekranda tus bulunması (sadece oyun sırasında ) hos degil bence :D

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Nokia N9 da sıkıntı yaratmıyor bunda da yaratmaz buna göre arayüz yaparlar bence :hmmm

Allah Allah bırak yapsınlar normal tuşlarını :ehe Şimdi bi Samsung yetkilisi okur gerçek olur falan :naughty:

15097

15097

Üye
Her neyse :dry: çıksın o zaman görürüz neye benzeyeceğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt