Galaxy Note 2 Bilgisayara kablolu Veri aktarma Yardım Lütfen..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 Bilgisayara kablolu Veri aktarma Yardım Lütfen..!!
ArkadasLar Note 2 Den Bilgisayara Bişeyler Aktarmam Gerekiyor Lakin Telefonda Bulamadım.. Bu konuda Yardım edebilecek arkadaslarımızdan acil olarak cevap Bekliyorum..!!
 


Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Konu İle Alakalı Arkadasların Cevaplarını Bekliyorum.. Lütfen Yardımcı Olunuz..!!!
 
Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Yokmu bilen S3 Kullanan arkadaslarda Veri Aktarımından bahsetse Muhtemelen aynıdır... Acil yardım arkadaslar.
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
hemen yukarıda Samsung galaxy S3 kullanıcılar kulübü var oraya yorum yaparsan arkadaşlar yardımcı olacaktır kardeş, (Note2 ve samsung cihaz kullanmadığım için bilgim yok o yüzden seni Yukarıda yer alan üst konuya yönlendiriyorum umarım soruna ordan cevap bulabilirsin) + iyi forumlar :)
 

DEJAVU0610

Üye
selam. öncelikle usb kablosu ile bağlantı yaptıktan sonra telefonun en üst kısmında yani şebeke durumu gösteren siyah satır bölümünde ortam cihazı olarak bağlandı diye uyarı geliyor. samsung yazısının hemen altında ekranın ilk başlangıç kısmından parmağınla aşağıya doğru sürükleyerek yeni pencereyi açıyorsunuz. orada ortam cihazı bağlandı diye yazan yazıyı tıklıyorsun sonrasında ortam cihazı (MTP) ve kamera (MTP) seçeneklerinden birisini tıklıyorsun sonrasında bilgisayarınızda hemen otomatik olarak açılmaya başlıyor. ayrıca bilgisayarınızda hangi işletim sistemi bulunmakta, w7 mi xp mi
 

ebucano47

Üye
ortak aynı sıkıntı bendede war bnm wındows 8
 

cicitilki

Üye
SAMSUNG NOD 2 PC BAGLANTI SIKINTISI BEN OLAYI ÇÜZDÜM ARKADAŞLAR katılımsız windows sidisi kullanıyorsanın ondan kaynaklanıyor katılımsız sidi nedir belki bilen yoktur diye anlatıyorum katılımsız windows sidisi içinde tüm dırverler mevcuttur yani ekran kartı ana kar modem fax vs aklınıza ne gelirse bunların dırverleri bu cd içinde mevcuttur bu sebepten ayrı ayrı cd takıp bunları kurmazsınız buna katılımsız cd denir ben geçen ay fax aldım canon tanıtana kadar akla karayı seçtim canon mx435 sebebi katılımsız cd yapan arkadaşlar windows içinde güncellemeleri ve bazı ayarları kapatıyorlar registerden o ayarları açmak gerekiyor ben xp kullanıyorum katılımsız cd yani bende samsung nod 2 yi tanıtamadım bendeki xp orjinal deyil hemde katılımsız bundan oluyor çareyi yedek hart diskime windows 7 yi kurmakta buldum hemen tanıdı telefonu samsungun o yazılımını felanda kurmadım kies kurmadım yani çara vindows 7 kolay gelsin ben çok aradım 2 haftadır forumlarda bulamadım buraya üye oldum arkadaşlara yardımcı olayım diye :)
 


Üst Alt