avrilem
Üye
Galaxy Note 2 Beyaz
Beyaz 16 gb note 2.istedigim fiyat 850 tl dir.Arkadaslar temiz kullanilmis kutulu ve faturalidir.garantisi 2015 2. Ayin 22 sine kadardir.sarj aleti ve kulaklik olmadigindan sony marka telefona ait sarj aleti ve kulaklik verecem.cihaz yaklasik 7 ay önce kameradaki lekeden dolayi kamerasi ve bataryasi garanti kapsaminda degistirilmistir.cihaz rootlu ve 4.1.2 kullanmaktayim. Cihazin hicbir tusu zarar gormesin diye bütün tus fonksiyonlari xposed+gesture denen bir eklentiyle dokunmatik kullanmaktayim.yine ekrani locker denen widget la kapatir ve sensör le uyandiririm. ekrani arka kapagi gayet temiz olup kronik soyulma sadece alt tarfta azar azar vardir. Pil performasi olarak guc tasarrufu acikve ekran parlakligi dusuk sekikde 6 saate yakin ekran süresi ile 24+ kullanim verir.ilani sahibinden e koymadim kredi kart bilgisi istiyor.o kadar cesur değilim. Zonguldak da memurum.cihaz isteyen e ayrintili fotolar ve pil performance fotolari whatsapp ya da baska yolla gönderilir.cihaz alacak once para havale sonra cihaz gonderilir.eline gectiginde cihaz begenmedim diyen kargo parasini oderse parasini aninda havale ederim.yani cihazi kakalama derdinde degilim.elhamdulillah note 2 benim icin hala kraldir. Sorular a da açığım.guven isteyen kisiler verecem hesap ya da adres yeter.zaten memur adam demek halkin cocugu demek.takas icin lg g2 32 gb ya da z1 ya da laptop olabilir. Allah a emanet
dd50acbf966c97.jpg[/IMG]
dd50acbf966c97.jpg[/IMG]
Son düzenleme: