galaxy note 2 / 1 saatde % 10 sarj yiyo !

Konu Sahibi
galaxy note 2 / 1 saatde % 10 sarj yiyo !
galaxy note 2m 1 saatde % 10 sarj yiyo internete falan giriorm hep iyimi kotumu ?

furkey

Üye
Normal smartphone ların hepsi öyle

Lenneth

Üye
Sarjiniz bitmeye yakin pil kismindan ekrana tıklayın.

Ekran süresi 5 saatten fazlaysa sorun yok azsa 3-4 civariysa arka plan servislerini kontrol etmekte fayda var.

UpOneTR

Üye
benimkide oyle bi sorun yok yani

Benim s4 mini saatte yuzde 15 gidiyor

Tepkiler: UpOneTR
lumia kullanıyrum ama gayet iyi hep ekran açık sabahtan akşama idare ediyor süper

Konu Sahibi

Normal herhalde ben su an 45 dakikadir araliksiz nette geziyorum % 5 gitti.

Ama arkaplanda virus progmus felan gereksiz hiçbir şey yok

kardes benimkide seninki gibiydi son bi guncelleme geldi onu yukledim telefon sarji oldu resmen ya

ginaz

Üye
galaxy note 2m 1 saatde % 10 sarj yiyo internete falan giriorm hep iyimi kotumu ?

Arkadaşım benim tel sabah şarjdan çıkarttım %100dü sabah 7.30 da. Sabahtan beri 3g açık facebooka baktım maillere baktım 10dk filan tel görüşmesi yaptım şu anda %93 te. Bence seninki çok hharcıyor. Mobil veri kapalıyken gece bırakıyorum sabaha %3 falan eksilmiş oluyor. Bir format at istersen

Konu Sahibi
benimkide oyledi kardes 105 mb guncellemeden sonra bole oldu

Anil-D

Üye
güncellemeyi geri alma varmı

Türe

Üye
Alabilirsiniz. Rom dosyasini odin ile flaslayin tamamdir

Türe

Üye
Internettwn uygun yazılım dosyasını bulup odin ile yükleyeceksiniz. Internette aratarak bulabilirsiniz odin ile yüklemeyi

Ali58_58

Üye
bataryada şişmiş olabilir dikkatli inceleyin benimkide öyleydi çünkü su gibi şarj gidiyodu telefoncuya gittim tanıdık bataryan davula dönmüş garantiye yolla dedi yani sende bak zaten anlayabilirsin şişip şişmediğini şişmişse garantiye yolla 2 güne veya hemen veriyolar ben istanbulda olduğum halde 2 günde aldım yani

Konu Sahibi

sismemis kardes

Son guncelleme ile pil sorunu var dogru.ben dmf1 deyim son guncellemeyi yapmadim ondandir..