Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy mini usb sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Gggg1994
Üye
Konu Sahibi
Galaxy mini usb sorunu
Bende İtalyadan gelme pasaportunu yaptırdık vs galaxy mini var fakaat usb kablosunu taktığım zaman olmuyor verileri bilgisayarıma atmak istiyorum fakat olmuyoorryardım edinnnn
klongs
Üye
kies yukleyip telefonu tanıt
RizeOnline
Üye
bazı samsung cihazlarda bu sıkıntı mevcut ne yazık ki bazen board değişimi ile ancak düzeliyor bazen de usb soketi değişince düzeliyor. Çaresi için bir telefoncuya gidip usb soketini değiştirtmen gerekecek.
bazı samsung cihazlarda bu sıkıntı mevcut ne yazık ki bazen board değişimi ile ancak düzeliyor bazen de usb soketi değişince düzeliyor. Çaresi için bir telefoncuya gidip usb soketini değiştirtmen gerekecek.
Dostum zaten dedigim çözüm kies in algılamadığı durumlarda geçerli. Telefonculuk ediyorum bu sorunla pek çok kez karşılaştım tek çözümü de dediğim gibi.
mancukya
Üye
Elamanin durumunda kies falan hikaye drivers yüklemeyi akil etmiyr etmedigi gibi tel baglaninca usb debug aciksa üstten cekip usb baglama kutusuna tiklamayida akil etmiyor.