galaxy mini kullanıcıları bi baksın yksa servise vercem telfnu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini kullanıcıları bi baksın yksa servise vercem telfnu !!!
arkadaşlar tlfonu alalı 2-3 hafta oldu nrdeyse ama bi iki sorun var teledfon uygulamaları telefn hafızasına yklü ne yaptıysam app sd 2 falan ne yüklediysem olmadı bu sorun sizdede varmı ?? ve internet bağlntısı kesilio durmadan 3g bağlantısı şehrin göbeğinde bile çkmio. ve androin 2.2 foryu olmasına rağmen flash player olmadı. yani yardım edin yksa servise vercm uygulama ykleyemiorm ya ..ya bazı uygulamaları telefona yklüo ama..:vur

zoe

zoe

Üye
öncelikle 2.2froyo uygulamaları sd karta yükler.ama sen bu sorunu telefonunu root'layarak halledebilirsin.telefonunu root etmek garanti dısına cıkması demektır.ama telefonuna tam hakimiyet saglar ve uygulamaları sd karta kendin atarsın.internet sorunun ise şöyle çözebilirsin;menü-ayarlar-mobil ağlar-paketveri kullan işaretle-dolaşımdayken veri hizmetine bağlan işaretle-SADECE 2G AGLARINI KULLAN:işaretlenmeyecek..ERİŞİM NOKTASI ADLARI:buradanda uyumlu internet baglantısını işaretle baglan.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

skyfire uygulamasını yükle telefonuna flash desteği var her türlü video film seyredersin.

ayrıca telefonununu rootlaadan uygulama indirmek istersen *#272*telin imail nosu^# yap cıkan ekranda ''ECT''Yİ seç telefon yeniden baslayacak ve android market ekranına gelecek.bir gmail hesabı ile android markete gir ve her türlü içerigi indirebili:oke:rsin.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle 2.2froyo uygulamaları sd karta yükler.ama sen bu sorunu telefonunu root'layarak halledebilirsin.telefonunu root etmek garanti dısına cıkması demektır.ama telefonuna tam hakimiyet saglar ve uygulamaları sd karta kendin atarsın.internet sorunun ise şöyle çözebilirsin;menü-ayarlar-mobil ağlar-paketveri kullan işaretle-dolaşımdayken veri hizmetine bağlan işaretle-SADECE 2G AGLARINI KULLAN:işaretlenmeyecek..ERİŞİM NOKTASI ADLARI:buradanda uyumlu internet baglantısını işaretle baglan.:oke:

skyfire uygulamasını yükle telefonuna flash desteği var her türlü video film seyredersin.

ayrıca telefonununu rootlaadan uygulama indirmek istersen *#272*telin imail nosu^# yap cıkan ekranda ''ECT''Yİ seç telefon yeniden baslayacak ve android market ekranına gelecek.bir gmail hesabı ile android markete gir ve her türlü içerigi indirebili:oke:rsin.
zeo kardeş herşey ii güzel :) ben applaneti yükledim indiriorm ama karta yüklüo flash playerde indirdim 10.2 i yüklenemedi dei skyfirede açmıo flash playeri gncelle dio :D o internet bağlantısını salla on nyde de bu uygulamları yükleyemiorm saçma deilmi sncede ya telefona yklüo :) şimdi root nsl tapcaz yha :D

pardon zoe

zoe

zoe

Üye
Illede flash player calissin diyorsan.telini sat htc widfire al derim.678tl 1ghz in aktinda islemcisi olan androidlerde flash player calismiyor.skyfire facedeki videolari acmaz onun icin android facebookuygulamasini kur.roota gelince formda detayli anlatim.var bak derim..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
Illede flash player calissin diyorsan.telini sat htc widfire al derim.678tl 1ghz in aktinda islemcisi olan androidlerde flash player calismiyor.skyfire facedeki videolari acmaz onun icin android facebookuygulamasini kur.roota gelince formda detayli anlatim.var bak derim..
YOK BENDEDE VAR FACE VİDEOLARINI AÇAMN ORjinal facebook uygulaması

ya zoe peki bu usb bağlanma nsl oluo bi türlü beceremedim bulammıyrum telefonu pc suit te ykledim gene telfonu görmüo

zoe

zoe

Üye
Samsungun sitesinden Kies exe yi indir pcne kur.telefonunu bilgisayarina usb ile bagla usb hata ayiklama aktif olsun.telefonunu pc gorecektir.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun sitesinden Kies exe yi indir pcne kur.telefonunu bilgisayarina usb ile bagla usb hata ayiklama aktif olsun.telefonunu pc gorecektir.
tşk ama ben cafeye gidip herseferinde kisi ykleyemem :D en mantıklsıı kartı çkarmak :D
:oke:

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
boşuna uğraşma bende de galaxy mini var ama telefon flash player desteklemiyor malesef. ne yaptıysam işe yaramadı :(

hoss

hoss

Üye
flash player yerine sky fire yi yükleyin :oke:

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadasim bendede galaxy mini var ve ayni sorunlar bende de vardi hatta baska sorunlarda vardi ornegin android market acmiyodu samsung app acmiyodu hava durumunu acmiyodu ve ben bunlari cozdum nasil cozdun die sorucak olursan. telefonun fabrika ayarlarina dondum ve sorunlarin hepssi cozuldu uygulamalari sd karta yuklenmeye basladi ve internet baglantisi hic kesilmiyor bu mesajida telefonumdan yaziyorum insallah isine yarar...:-)

----------Eklendi @ 21:23:14 ---------- Yazıldı @ 21:17:02 ----------

arkadaslar bu telefona sans eseri flash yukledim ama opera mobile hata veriyodu ve kaldirdim....

----------Eklendi @ 21:33:50 ---------- Yazıldı @ 21:23:14 ----------

arkadasim root riskli bir sey eger yanlis birsey yaparsan telefonun coker ve garantiden cikar servis parasi filan masrafli is...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt