Galaxy Mini Kapanma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini Kapanma Sorunu
Merhaba...
Benm telefonum nedense geçen günlerde facebook messenger uygulmasını kullanırken birden kapanmaya başladı ve kapandığındaysa hiç bişeye basmasam dahi tekrar açılıyordu açıldığındaysa bi program açmaya çalışsam hemen yeniden kapanıyordu.. Bu döngü böyle durmadan devam ediyordu. Sonra sehriyarla ağlantıya geçtiğimde o bu sorunun romdan kaynaklandığını söyledi rom değiştirdim fakat bu seferde şyle bi sorun var romu ilk değiştirdiğimde hiç bi sorun yok ama program fln yüklemeye çalıştığımda uyku moduna geçirmek için güç tuşuna bi defa bastığımda kapanma menüsü çıkıyor ve geriye bassamda telefon 1-2 saniye içinde kapanıyor.. Güç tuşunu kullanmadığım sürece genelde sorun çıkarmıyor kafasına göre takılıyor canı isterse kapanıyo fln... Bu sorunun yüklediğim uygulamalardan olduğunu düşünüp bazı uygulamaları yüklemeden kullanıyodum son birkaç gündür bu seferde illa program yüklemem gerekiyor marketten oyun fln indiriyorum daha önce hiç indirmediğim oyunları indirsem bile aynı sorun var.. Sorunuma bir çözüm var mı acaba ??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Sorunun cevabı servis :D

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
hiç mi başka yolu yok ??

bide bişey sormak istiyorum ben belki sorunum çözülür diye telefona odinle yeni rom yüklemiştim (sammobile'ın sitesindeki romlardan) bu telefonun garantisini bozar mı ? bozmuşsa eski romuna dönme gibi bi şansım var mı ?

----
cevap vericek kimse yok muuu???

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edin lütfeeeen

mancukya

Üye
Yardim etmeye konu acicak bir olaymi
1 ilk romda market acar facebook kaldirir tekrar kurardin Fc olayi sorunu büyük ihtimal ortadan kalkardi.
2 Tekrar Rom atabilirsin samdan attiginiz bazi romlarin gelistirme deneme sütümü oldugunu bile bilmeden kuruyorsunuz 1 kere kurdunsa baska rom at

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten şuana kadar 3 rom fln denedim hatta arkadaşımdada aynı telefondan var onda düzgün olarak çalışan romuda denedim aynı sorunu vermekte telefon.. facebook zaten silinmiş durumda bidahada yüklemedim yükleyip tekrar silip tekrar yüklemem mi sorunumu çözer?? hard formatta attım ben bunu yapmanın bi faydası olucağını düşünmüyorum..

mancukya

Üye
Galaxy mini

Bunu kur ilk olarak recovery menu at odin ile sonrasinda ise rootla ve recoveryden bu romu kur 5.4 sürümü islemciyide 800 kusur kadar overclock yapip rahat kullanirsin ben bu romu 3 ayri miniye kurdum nerdeyse s1den farki kalmiyor. Kullandigin hafiza kartinida recovery menuden partition ile bölümleme yani ext4 olarak 1 gb ayirirsan ram sorunuda yasamazsin.

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
@mancukya
ben teleofnda hata var diyorumgüç tuşuna basınca teleofn kapanmaından bahsediyorum sen bana cyanogen mod kur diyosun bi laka kuramadım ben..

Telefon garantiye gitti.. Alınca çözümün neden kaynaklandığını buraya yazarım.. Başkalarıda yararlanır belki..

wolf555

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bakırköydeki başarı tekni servise götürdüm cumartesi verdiğim ürünü pazartesi hazır hale getirdiler bugünde aldım cihazı.. Neyse pil değişimi yaptılar tuş takımını değiştirdiler ve yeni sürüm attılar cihaza ve şuan stabil olarak çalışıyor aynı hatayı vermiyor.. Böyle bişey başına gelenlere tavsiyem garantiye vermiycekseniz başka bir pil deneyin düzelme olabilir..

Admin konu kilit lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt