Galaxy Mini hafiza karti okuma hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onuruzer

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini hafiza karti okuma hatasi
merhabalar,
su an da kullandigim bir galaxy mini var. telefonuma cyanogen mod 7.2 rc 7kurdum. bundan once ki custom romlar vediger stick romlarin hepsinde de hafiza karti problemi yaratiyor.. format attiktan sonra attigim muzik ve videolar calisiyor daha sonraki media dosyalarina artik ne oluyorsa sistemde gorunuyor ve ne telefonda ne de bilgisayarda kullanilmax hale geliyor... hafiza kartinin formatindan diye dusundum fat32 olan formati fat'a cevirdim yine duzzelmedi. yardim edebilirseniz sevinirim...

mancukya

Üye
Baska bir kartla denemeni tavsiye ederim bende 3 tane mini sd kart var bunlardan 1 tanesi sürekli sendeki hatayi s1 ile yapiyordu. Düzeltmenin pek imkani yok dostum baska bir kart ile denemelisin.

dj-61

dj-61

Üye
Benimde böyle bir sorun var. Söyleki dosya yöneticisinde işlem yaparken hata alıyorum, ve işlem gerçekleşmiyor. Dosyalar görünüyor ama işlem yapmıyor. Bu sorun nedeniyle otamatik yedekle sırasında dosyayı okuyamiyor ve iptal oluyor. Bu okuma sorunu telefonuda yoruyor. Elimde 16 gb sandisk var ve ikiye böldüm ext2 oluşturarak kullanıyorum. Bir gün önce format attım sorun ile hiç alâkalı değil. Bu durum telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Yani sorun android sistem zafer cihazın sd okuması ile ilgili donanımsal olabilir. Ben söyle bir şey duydum. Sıradan sd kartlar ve işletim sistemli dedikleri özel daha pahalı kartlar varmış bunlar asıl androidler için kullanılabilmektedir, bu bir telefoncunun söylediği. Araştırmak lazım onca parayı boşuna mı verdik. Gerçi önceleri bu sorun yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt