Galaxy Mini Brick?

Sponsorlu Bağlantılar

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini Brick?
Telefon sabah açıktı bi fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim recovery açıldı (2.3.6 kuruluydu odinle) ne hikmetse reboot system now'ı seçtim ve samsung yazısında takılı kaldı telefon açılma animasyonu geliyor bekliyor bekliyor açılmıyor. Recovery'i kurcaladım biraz cahil cahil (zaten anlamıyorum pek) Şuan telefon şarj alıyor recovery'e falan giriyorda download mod açılmıyor emergency dload mode yazıyor kalıyor öyle ne yapmalıyım ya?

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Recoveryden format/system i seçin büyük ihtimalle çözülür 2 sene boyunca galaxy mini ile çok uğraştım bir kere bile tık etmedi atır çatır hala çalışıyor

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Recoveryden format/system i seçin büyük ihtimalle çözülür 2 sene boyunca galaxy mini ile çok uğraştım bir kere bile tık etmedi atır çatır hala çalışıyor

sadece bunlar var :/arkadaşlar up :(

Son düzenleme:
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Advanced veya mount and storage nin içinde olması lasım format/system

tugsahh32

Üye
Wipe data factory reset
Wipe cache partition
Advanced- wipe dalvik cache :) dener misin verilerin gider

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Birde şöyle bişi dene pili çıkart download modu açmak için tuşlara basarken pili verine tak

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Hadi yaİndirmiş olduğun custom rom dosyası varsa onu yükle tekrar dene

xennon

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yaİndirmiş olduğun custom rom dosyası varsa onu yükle tekrar dene
Sorun çözüldü çok basit birşeymiş aslında ses açma kapama + menü tuşu yerine ses kısma + menü tuşundan girmek lazımmış niye böyle gerçi onuda anlamadım eskiden böyle değildi neyse herkese teşekkürler :bigstar:

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Zaten öyleydi başından beri yanlış yapıyormuşsun

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Samsung cihazlarda ses kısma menü ve güç tuşudur bu he zaman değişmez rom yüklemeyle vs ..

Takipçi Satın Al

Üst Alt