Telefon Tavsiyesi Galaxy mini almayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Galaxy mini almayı düşünüyorum
arkadaşlara s5570 galaxy mini almayı planlıyorum. artıları ve eksilerini söyler misiniz ve kullanan arkadaşlardan da yorum bekliyorum. yada bu telefon gibi, oyun isteğimi karşılayabilecek aynı fiyatlarda telefon önerirmisiniz

Oyun isteğini pc den hallet bence telden oynama demiyorum ama teli biraz iyi birşey al galaxy mini güzel ama samsung samsunglar her zaman kötü olur C5-03 e bir bak istersen Nokia en iyisi 420 lira galaxy c5 470 felan değişiyor 5 mp kamera dokunmatik ekran felan bak bi derim yada fiyat aralığını söylersen yardımcı oluyum

galaxy fit tavsiye ederim ekranı daha büyük 3.31 inch...

Konu Sahibi
galaxy fit tavsiye ederim ekranı daha büyük 3.31 inch...

teşekkür ederim bakacağım

----------Eklendi @ 17:42:34 ---------- Yazıldı @ 17:41:38 ----------

arkadaşta zaten c5 var kullanıyorum sık sık ama beğenmiyorum pek. bu arada max. 560-570 fiyatlarında telefon alabilirim

Her telefonun kendine göre bi zaafı var tabi ama paranı çöpe atarsın samsungu geç bence C 6 var ama c serisini sevmiyosun n serisine bak bi derim fiyat aralığın yüksek n serisini az çok bilirsin yoğunlaştığı konu grafik oyun bunun içinde ram felan iyi olur genellikle dikkat et symbian işlemci alma nokia elini çekti symbiandan android al bende c5 kullanıyorum fazla şikayet edeceğimi söyleyemem güzel bir fw atınca tel adam oluyor Yardım ettiysem ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...