galaxy mini acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
galaxy mini acil yardim
arkadaslar daha iki gun once galaxy mini aldim bu guclendirilmislerinden sanrm 800mhz islemcisi. daha aldim ilk sarjini bitirmeden kapanmaya basladi pek ustunde durmadim ama daha sonra da surekli kapanmaya basladi bazen cebime koyuyrm bir saat snra baktgmda pin istiyor opera kullaniyorum 3. sekme actgmda resetliyo canimi sikmaya basladi donamsal mi yazilmsal mi napcagmi sasrdm yardm edin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Telefonun 800 değil 600 mhz. Sorun yazılımsal olabilir

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
yazlmsalsa npmam lazm?

lgkg300

lgkg300

Üye
Kies ile son güncellemeyi yükle düzelir.

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
kies mi? ilk defa android kullanyrm?

KayraBey

KayraBey

Üye
Kies telefonunu bilgisayara bağlayabilmeni sağlyana Samsung'un özel programı.Bilgisayarındaki işletim sistemine göre olan indir ve yükle.Programı aç.Yardım menüsünden güncelleme denetlemesi yap.Son versiyonun yüklenmiş olduğundan emin ol.Sonra telefonu bağla.Şarjı dolu olsun.Eğer yazılım güncellemesi varsa seni uyarır zaten.Gerekli cevapları seçip güncellemeyi yap.Zaten herşey Türkçe.

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
Kies telefonunu bilgisayara bağlayabilmeni sağlyana Samsung'un özel programı.Bilgisayarındaki işletim sistemine göre olan indir ve yükle.Programı aç.Yardım menüsünden güncelleme denetlemesi yap.Son versiyonun yüklenmiş olduğundan emin ol.Sonra telefonu bağla.Şarjı dolu olsun.Eğer yazılım güncellemesi varsa seni uyarır zaten.Gerekli cevapları seçip güncellemeyi yap.Zaten herşey Türkçe.

eyvallah deniyicem

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
kiesi kurdum telefonu bagladım bu en son çıkan üretici yazılımıdır uyarısını aldım programdan. resetlerde biraz daha azaldı nispeten ram'a cok yüklendigim icin reset görüyoda olabilrmiyim? çnkü bi kaç şey birden acıyorum gneelde ozaman yiyorum reseti acaba sebebi ramin dolması mıdır?

ozannn35

Üye
    Konu Sahibi
yok ramdan falan degl durup dururken kapanmaya basladi gene var mi kiesten baska onerisi olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt