Galaxy Mini 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebek61

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini 2
Merhaba ben yeni Mini 2 aldım ve bedava oyunlardan sıkıldım .Diğer yollardan yükleyeyim dedim Dead Space,Gangstar WCH ve Gangstar Miami Vindication gibi oyunlar sorunsuz çalıştı ama Modern Combat serisi çalışmıyor(telefonun uyumlu olmadığını söyledi).Modern Combat serisinin oyunlarını nasıl yükleyebilirim ?(Root yapmadım ve yapmayı düşünmüyorum) ve Gangstar serisini çok sevdim Rio'yuda oynamak istiyorum.Hafıza kartı alırsam root yapmadan çalıştırabilirmiyim?(Telefonun hafızası oyunun boyutuyla aynı zaten )

Buğra

Admin
buyur modern combat 3 galaxy mini 2'de sorunsuz çalışan apk bunu indir ve kur ardından wifi aç ve datasının inmesini bekle.

Hafızası yetmediği için problem yapıyor olabilir.

Tepkiler: berko47

MrExpert

Üye
Rootsuz açacağını sanmam...

bebek61

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefon hafızasında yer yok,hafıza kartına atmak için yöntemlere baktım ama hiç biri parlak gözükmüyor.Ayrıca Modern Combat 2'ye telefon hafızamda yer olmasına rağmen Data+Apk yı yükledim yine de Wifi ile yükleme yapmak istedi ama sonra telefonunuz uyumsuzdur dedi.Var mı bir çözümü?

-Emre

Üye
rootsuz hafıza kartına sd dosyaları tasinamaz

bebek61

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz hafıza kartına sd dosyaları tasinamaz
Auto Patch apk for samsung ile deneyeceğim fakat orada şöyle diyor:Önce data dosyalarını telefon hafızasına kopyalayın sonra sd carda taşıyın diyor.Oyunun datası telefon hafızasından fazla zaten,nasıl olacak?(Oyun:gangstar rio)

telefonda hafıza çok sorun yapıyor bence gta 3 denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...