Galaxy Mini 2 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini 2 Hakkında
son kararımı vermiş bulunmaktayım .yarın galaxy mini 2 alıyorum.
Cihaz' a en son gelen sürüm hangisi ve JB gelicek mi acaba?
Birde telefon hakkında Genel yorumlarınız neler (Beklentilerim fazla değil daha önce T10 kullandım ona göre yorumlayınız:D)

bolamanle

Üye
öyle bir telefon olduğunu snden duydum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
S3 mini olmasın o :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
jb gelecek diye alma android diye alıyosan hiç alma 600 700 liralık android telefonlarda adam gibi uygulama oyun v.s bulamassın oynayamassın

Metin137

Metin137

Üye
bence güzel bir telefon zaten kararını vermişsin sanırım o tele jelly bean da gelmiş gayet güzel

dejavu178

dejavu178

Üye
orta halli bi telefon, tavsiye ederim.

MrExpert

MrExpert

Üye
Mini 2 alma ekran çözünürlülüğü düşük arkadaşımda var pek memnun değil ...

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
jb gelecek diye alma android diye alıyosan hiç alma 600 700 liralık android telefonlarda adam gibi uygulama oyun v.s bulamassın oynayamassın
dediğim gibi oyun tutkum filan yok. facebook twitter gibi sosyal ağlarda takılalım.1-2 de küçük oyun oynayalım yeter.

- - - Eklendi - - -

Mini 2 alma ekran çözünürlülüğü düşük arkadaşımda var pek memnun değil ...
sorun sadece ekran çözünürlüğü ise sorun değil daha önce T10 kullanmıştım çünkü ondan sonra gayet iyi gelir diye düşünüyorum.
Jb alırsa birde görsel olarak sorun kalmaz.

Kerim.

Kerim.

Üye
pek oyun oynamazsan 603 oneririm. Hem mukemmel bi ekrani var

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi
pek oyun oynamazsan 603 oneririm. Hem mukemmel bi ekrani var
aslında 603 alıcaktım.Telefonu Turkcell den almam gerekiyor.
603 turkcell de bimekse göre 100 tl daha fazla.
o yüzden mini 2 ve tipo arasından tercih yapmam lazım.

MrExpert

MrExpert

Üye

Eğer illa timden alıcaksan tipo al mini2 yada 603 alma...

halilcan5594

halilcan5594

Üye
    Konu Sahibi

Eğer illa timden alıcaksan tipo al mini2 yada 603 alma...
tiponun boyutları nasıl çok mu küçük ?
t10'un ekranı küçük geliyordu. tiponun ekranı daha büyük olsada boyutu küçük geldi gözüme bugün 2 sinide inceleyeceğim.

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşa katılıyorum kesinlikle 603 al ekran kamera kalite si hızlı ve daha stabil

avast

avast

Üye
Arkadaşlar dediğiniz gibi nokia telefonlarına android yuklemedigi icin uygulama sıkıntısı var bu yuzden her zaman android i tavsiye ederim ki mini2 kullanıcısıyım 1 ay oldu fiyat performans olarak daha iyisini bulamassın 500 tl fiyatı var 512 mb ram armv7 kendinden flashplayerli işlemci internetten tv izle ben lig tv bile izliyorum kacak sen ona göre yorum yap ha tabi bi sII yada sIII degil ama bu fiyata hem ace dan hem giodan iyi bir urun

- - - Eklendi - - -

Mini2 android in son surumu olan jealybean alacaklar listesinde samsung resmi yazıyı yayınladı 2013 te gelmesi bekleniyor Arkadaşlar dediğiniz gibi nokia telefonlarına android yuklemedigi icin uygulama sıkıntısı var bu yuzden her zaman android i tavsiye ederim ki mini2 kullanıcısıyım 1 ay oldu fiyat performans olarak daha iyisini bulamassın 500 tl fiyatı var 512 mb ram armv7 kendinden flashplayerli işlemci internetten tv izle ben lig tv bile izliyorum kacak sen ona göre yorum yap ha tabi bi sII yada sIII degil ama bu fiyata hem ace dan hem giodan iyi bir urun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikisinide alma ramları düşük yarısını android kaplıyor çok sıkıntı çekersin bak adam gibi uygulama oyun bulamassın 200 300 mb ram var 150 android kaplıyor zaten alma ikisinide alma 550 lira 603 kafan rahat kullanırsın

avast

avast

Üye
bende daha once nokia kullandım ama bence kişiden kişiye degişir ekran olarak dogru cok fark 603 unde ram i 512 ama android yok sahsen nokia bu telefona android yuklese ben anında alırdım 603 neredeyse 5800 kıyaslanabilir cunku ikiside aynı uygulamaları ı acıyo ben mini2 ye telefona yuklenmek ve denemek icin 78 tane uygulama yukledim rom ve root olmadıgı halde delefonda donma yasamadım sana kalmıs bişey daha markette desteklemedigi oyunu da gormedim subway ı temple run u shift i shadow gun u kasmadan oynatıyor nokia nın burda tek artısı stabil ve surekli aynı hızda calısması fakat nokiada oynayacak oyun olmadıktan sonra stabil olsa neye yarar anlayışındayım

Metin137

Metin137

Üye
bende daha once nokia kullandım ama bence kişiden kişiye degişir ekran olarak dogru cok fark 603 unde ram i 512 ama android yok sahsen nokia bu telefona android yuklese ben anında alırdım 603 neredeyse 5800 kıyaslanabilir cunku ikiside aynı uygulamaları ı acıyo ben mini2 ye telefona yuklenmek ve denemek icin 78 tane uygulama yukledim rom ve root olmadıgı halde delefonda donma yasamadım sana kalmıs bişey daha markette desteklemedigi oyunu da gormedim subway ı temple run u shift i shadow gun u kasmadan oynatıyor nokia nın burda tek artısı stabil ve surekli aynı hızda calısması fakat nokiada oynayacak oyun olmadıktan sonra stabil olsa neye yarar anlayışındayım

+1 gerçekten çok güzel konuştun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt