Telefon Tavsiyesi galaxy ice mi başka mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ice mi başka mı
Arkadaşlar android telefon alcam 600 liralık galaxy ice nasıl sizce yarın alcam görüşleriniz önemlidir..
*Kesinlikle android olmalı.
*İnternete az girerim.
*Bolca mesajlaşma ve telefon görüşmesi yaparım.
*Şarjı 1,5 gün falan gitsin istiyorum.
*İnternet üzerinden değilde tec mağzasından alacağım telefonu.
*Kesinlikle 2. El de düşünmüyorum.
Saygılar

OPC

OPC

Üye
Başka

Samet.25

Ace ben kullanıyorum suan oyun filan oynucaksan alma oynayamassın istediğin oyunları yok nette takılırım diyosan kesin al o konuda güzel hızlı oyun konusunda kötü.Oyun oynarım diyosan galaxy w vatanda 600 tl filandı heralde galaxy w tavsiye ederim.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi

Anlamadım?

- - - Eklendi - - -

Ace ben kullanıyorum suan oyun filan oynucaksan alma oynayamassın istediğin oyunları yok nette takılırım diyosan kesin al o konuda güzel hızlı oyun konusunda kötü.Oyun oynarım diyosan galaxy w vatanda 600 tl filandı heralde galaxy w tavsiye ederim.

Oyun oynamak istemiyorum telefonda.
Arkadaşlarımla konuşurum ve bolca mesajlaşırım. Benim korkum önceki telim e63 gibi olmasın 2 saatte şarjı bitmesin.

Konuşma ve mesaja şarjı 1 gün gitsin
Saygılar

Samet.25

e63 de kullandım ben onun gibi değil oyun oynamam diyosan al sarj bende wifi acık filan 1 gün rahat gidiyo oyun da oynuyom s2 rom var onuda yükledim sende yüklersin rom kullanırsın güzelce oyun haric diğer herseyiyle güzel telefon

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
e63 de kullandım ben onun gibi değil oyun oynamam diyosan al sarj bende wifi acık filan 1 gün rahat gidiyo oyun da oynuyom s2 rom var onuda yükledim sende yüklersin rom kullanırsın güzelce oyun haric diğer herseyiyle güzel telefon

Teşekkürler çok sağolun :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace alma her anlamda kotu o telefon.motorola atrix l derim.goldda 589lira.kacirma derim:)

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
samsung düşünüyorum yaa hayırlısı artık :)

Xelord

Xelord

Üye
madem oyun oynamıyorsun, internete az giriyorsun, asıl mesele konuşmak mesajlamak ve şarj ise androidi napacaksın?
Şarjı uzun giden mesaj yazmaya uygun bir şey al. Neden akıllı telefon?
Androidlerin hepsinde vardır şarj sıkıntısı. 1,5gün demişsin görebilirsin de çok zordur. 1gün bile zordur bazen çok kullandım da gün için de bile şarja takmak zorunda kalabilirsin. Genellikle ortalama 1 gün giderler ama.
Neyse illa da android diyorsan bence ace alma derim ben biraz daha araştır bakalım.

- - - Eklendi - - -

O.o hem de 600liraymış yeni gördüm, bence kesin alma.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
malesef bugün almak gerekti ve alındı :)
Şu anlığına iyi gibi :D

Pringles

Pringles

Üye
oyun oynamıyacaksan androit almana gerek yok android çok ram yediği için batarya çok gitmez bence o fiyata nokia bak.

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
aldım artık telefonu teşekkürler.
Artık nasıl giderse denicez..

Samet.25

Hayirli olsun nr aldi

Kerim.

Kerim.

Üye
Hagirli olsun:)

hardal00

hardal00

Üye
Hayirli olsun

oguzzz52

oguzzz52

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar :)

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun :locked2:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt