galaxy gio tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galata7788

galata7788

Üye
    Konu Sahibi
galaxy gio tavsiye eder misiniz?
başlıkta yazdığı gibi gio tasvsiye eder misiniz?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet :oke:

cem_1905

Üye
bir gio kullanıcısı olarak, yetmez ama evet :)

nonamex

Üye
Tavsiye ederim ama kullanıcılarının bir kısmı wi-fi ile ilgili sorunu olduğunu belirtmişti tam ne olduğunu hatırlamıyorum :hmmm Aklınızda bulunsun bir araştırın

61semih

61semih

Üye
tavsıye ederım bu fıyat aralıgımda alınabılecek en ıyı cıhaz.ben huewei x5 ıle gıo arasındaydım ama ıyıkı gıo almısım dıyorum 1 aydan fazla oldu alalı coksukur bır problem yaşamadım.arkadasım da gordu alacak oda.:islik

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende almayı düşünüyorum kardeşim tavsiye ederim ya c6 01 huawei ideos yada gio alacam

61semih

61semih

Üye
x5 donanimsal olarak daha uyi fakat gio da samsung iste ben col memnunm cevrmdeki herkezde android e geciyor

fireman87

fireman87

Üye
Gio'da wifi ve 3 tuş sorunu olduğunu biliyorum bunları göz ardı edip alabilirsin sonucta her cihazdfa olucak diye bi kaide yok.

Ocean258

Ocean258

Üye
wifi sorunu ve şarj sorunu oldugu hakkında bı kac forumda konu acılmıstı.. bunu soyleyebılırım,kullanan bı arkadasım falan yok bende kullanmadım..

nonamex

Üye
Gio'da wifi ve 3 tuş sorunu olduğunu biliyorum bunları göz ardı edip alabilirsin sonucta her cihazdfa olucak diye bi kaide yok.

3 tuş sorunu nedir acaba ? Galaxy S içinde 3 tuş sorunu var diyorlardı merak ettim

fireman87

fireman87

Üye
3 tuş kombinasyonu diye bişey var, basılı kaldığında telefon tamamiyle resetleniyo, mesela cebine koydun o tuslar basılı kaldığında reset atıyo tüm bilgilerin uçuyo. Telefon puk istiyo..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 tuş kombinasyonu diye bişey var, basılı kaldığında telefon tamamiyle resetleniyo, mesela cebine koydun o tuslar basılı kaldığında reset atıyo tüm bilgilerin uçuyo. Telefon puk istiyo..

:hmmm :tşk:

Kefelon

Üye
3 tuu bende merak ediyodum saol :) gio yuda tavsiye ederim koş hemen al :)

samety500

samety500

Üye
tuş sorunu falan yok kardeşm ya :D sadece kilitlendiğinde işlemi tuşları kilitleyip acnca düzelio o kadr. oda kırk da bi oluo :D

61semih

61semih

Üye
galaxy 2 dısında 3tus sorunu olan telefon yok bıldıgım kadaryla

nalcam22

nalcam22

Üye
gio al keyfine bak yegen

kpln04

kpln04

Üye
Bende gio istiyom tam fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...